Jason Momoa, başrol oynadığı 'Dune'u izlemeyi düşünmüyor!

Jason Momoa, vizyona girmesine yaklaşık olarak 1 yıl kalan 'Dune' filmi hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, 'Duncan Idaho' karakterine hayat verdiği Dune filmini izlemek istemediğini belirtti.

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2020, 01:35
Jason Momoa, başrol oynadığı 'Dune'u izlemeyi düşünmüyor!

Jason Momoa, vizyona girmesine yaklaşık olarak 1 yıl kalan 'Dune' filmi hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, 'Duncan Idaho' karakterine hayat verdiği Dune filmini izlemek istemediğini belirtti. Fakat bu durumun arkasında söz konusu filmin kötü olması değil, düşünceli bir davranış yatıyor. Jason Momoa, ailesi ile birlikte izlemek durumunda olduğu için filmdeki karakterinin başına gelen olumsuz durumlardan oğlunun etkilenmesini istemiyor.

"Büyük ihtimalle izlemeyeceğim"

Warner Bros tarafından hayata geçirilen Frank Herbert'in yazarı olduğu Dune filmi, yılın en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyordu. Yönetmenlik koltuğun Denis Villeneuve'ün oturması da film hakkındaki beklentilerin çok yüksek olmasına sebep oluyordu. Fakat filmin vizyon tarihi yeni tip koronavirüs (COVID-19) ve gişe beklentileriyle bağlantılı olarak 1 yıl ertelendi. Bu esnada Jason Momoa, kısa bir açıklamada bulunarak, söz konusu filmi büyük ihtimalle izlemeyeceğini ifade etti. Lisa Bonet ile birlikte 13 yaşında Lola isminde bir kızı ve 12 yaşında Nakoa-Wolf adında bir oğlu olan Momoa, şu sözleri kullandı: 

"Oğlum aklını yitiriyor. 'Baba, iyi misin?' diyor. Ben de, 'Oğlum, işte tam yanındayım, oturuyorum. Çekimler 2 yıl önceydi. Sadece filmi izle.' diyorum."

Dune filminin oyuncu kadrosunda Jason Momoa'nın yanı sıra Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Zendaya, Javier Bardem, Charlotte Rampling gibi isimler yer alıyor. Dune'un 1 Ekim 2021 tarihinde sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)