Jason Mamoa'dan Charlize Theron yorumu!

Hızlı ve Öfkeli 10 filminin kadrosunda yer alan Jason Momoa, rol arkadaşı Charlize Theron ile ilgili konuştu.

KÜLTÜR-SANAT 07.04.2022, 23:54 08.04.2022, 17:05 Hakan Öksüz
Jason Mamoa'dan Charlize Theron yorumu!

Game of Thrones'un Khal Drogo'su Jason Momoa, yeni bir film projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mamoa'nın Hızlı ve Öfkeli 10 filminde rol alacak olması, hayranlarını heyecanlandırdı.

Filmin çekimleri için Charlize Theron ile kameraların karşısına geçen 42 yaşındaki aktör, hislerini anlattı. 

Böylesine başarılı bir aktris ile çalışacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyduğunu kaydeden Mamoa, Charlize Theron'un yanı sıra Vin Diesel ile de ortak sahnelerinin bulunduğunu belirtti.

"Dışarıdan ulaşılamaz gibi görünüyor ama..."

Chazlize Theron'un kesinlikle yanlış anlaşılan oyuncuların başında geldiğini söyleyen Jason Mamoa, "Dışarıdan ulaşılamaz gibi görünüyor. Ancak son derece insancıl ve sıradan biri. Harika bir karakteri var." dedi.

Hızlı ve Öfkeli filmindeki diğer oyuncularla da oldukça iyi anlaştığını ifade eden Jason Mamoa, "Vin Diesel ile de çalışıyorum. Bu oyuncularla çalıştığım için heyecan duyuyorum. Bunu itiraf etmeliyim." diye konuştu.

Filmin kadrosunda önemli yıldızlar var!

2023 yılında seyirciyle buluşması beklenen Hızlı ve Öfkeli 10 filminin kadrosunda popüler Hollywood yıldızları yer alıyor.

Filmde rol alan isimler arasında Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Sung Kang, Kurt Russell, Jason Statham, Cardi B, Luke Evans, Michelle Rodriguez ve Helen Mirren gibi yıldızlar bulunuyor.

Yorumlar (0)