İzolasyonu fırsata çevirdi: Yeni kitap geliyor!

Dünyanın en çok izlenen dizisi unvanını elinde bulunduran Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin uyarlandığı Buz ve Ateşin Şarkısı (Song of Ice and Fire) isimli kitap serisinin yazarı olan George R. R. Martin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle sosyal izolasyonu fırsata çevirdiğini ve yeni kitabı The Winds of Winter'ı yazdığını duyurdu. 

KÜLTÜR-SANAT 19.03.2020, 09:34
İzolasyonu fırsata çevirdi: Yeni kitap geliyor!

Dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) sosyal izolasyonu da beraberinden getirdi. İzolasyonu fırsata çevirmeye başaranlar da oldu. Onlardan biri George R.R. Martin...

Game of Thrones (Taht Oyunları) ismiyle dizisi çekilen "A Song of Ice and Fire" adlı epik fantezi roman serisinin yazarı olarak bilinen George R.R. Martin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yaşanan sosyal izolasyon günlerine ilişkin açıklamada bulundu. 

Sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Martin, The Winds of Winter kitabını tamamlamak için motivasyonunun yüksek olduğunu belirtti. 

"Kimseyle görüşmüyorum"

Martin, bloğunda paylaştığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Sağlığım için endişelenenler için... Evet, yaşım ve fiziki durumum göz önünde bulundurulduğunda en hassas grupta olduğumun farkındayım. Ama şu anda iyiyim ve alınabilecek tüm duyarlı önlemleri alıyoruz. Uzak, izole bir yerde, ekibimden bir kişinin refakatindeyim, şehir merkezine gitmiyorum, kimseyle görüşmüyorum."

"Vaktimi gerçek dünyadan çok Westeros’ta geçiriyorum"

Ünlü yazar, sözlerine şöyle devam etti:

"Doğruyu söylemek gerekirse vaktimi gerçek dünyadan çok Westeros’ta geçiriyorum, her gün yazıyorum. Yedi Krallık’ta işler epey çetin ama belki burada geldiği hal kadar değil."

Yorumlar (0)