İstanbul The Lights projesinde Lara Kamhi rüzgarı!

Çağdaş İstanbul Vakfı, 50’den fazla sanat eserinin dünyaya duyurulacağı ‘İstanbul The Lights’ adlı projeye başlıyor. Başarılı çağdaş sanatçı ve yönetmen Lara Kamhi de ‘Cityscape’ adlı çalışmasıyla projeye katılıyor!

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2020, 14:14 04.12.2020, 18:06
İstanbul The Lights projesinde Lara Kamhi rüzgarı!

7 Aralık 2020-3 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan ve Çağdaş İstanbul Vakfı’nın, İstanbul’un adını tüm dünyaya sanatla duyurmayı amaçlayan bir projesi ortaya çıkıyor.  ‘İstanbul The Lights’ projesinde yer alan 54 sanatçının 50’den fazla eseri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mecra ve tanıtım desteğiyle İstanbul’un 59 farklı noktasında sergilenecek.


Proje kapsamında Işık ve dijital enstalasyonları ile  heykeller, dev LED ekranlarda yeni nesil medya eserleri ile sergilenecek. Proje küratörlüğünü Ayça Okay, Esra Özkan, Hande Şekerciler ve Arda Yalkın üstleniyor.
 


 

Lara Kamhi, ‘Cityscape’ çalışmasıyla projede yerini alıyor


Çağdaş sanatçı ve aynı zamanda yönetmenlik yapan Lara Kamhi de, 2012 yılında çalışmalarına başladığı ve gerçekliğin manipülatif ancak soyut kökenini irdelediği  ‘Cityscape’  adındaki çalışmasıyla projede yerini alıyor.


10 yılı aşkın bir süredir sinematik alanda çalışmalar sürdüren Kamhi, ilk uzun metrajlı filmi “Chaosmos” için de çalışmalarını sürdürüyor.
 

Yorumlar (0)