İpekyolu Film Ödülleri, 8.kez sahiplerini bulacak

SETEM tarafından düzenlenen 8. İpekyolu Film Ödülleri sahiplerini buluyor. Çevrimiçi olarak düzenlenecek olan tören, 7 Aralık Pazartesi 15.00'da düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2020, 12:21 03.12.2020, 12:28
İpekyolu Film Ödülleri, 8.kez sahiplerini bulacak

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen İpekyolu Film Ödülleri’nin sahipleri belli oluyor! Ulusal ve Uluslararası kategorilerde Kısa film, belgesel ve animasyon kategorisindeki filmlerin ödüllendirileceği tören https://setem.org.tr/festival/ web adresinde çevrimiçi olarak yayınlanacak. Çevrimiçi gerçekleşecek ödül töreninin sunuculuğunu ise, oyuncu Janset Paçal gerçekleştirecek.


7 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan tören, saat 15.00’da düzenlenecek. Azerbaycan, Yunanistan, Pakistan, Irak, Kazakistan gibi ülkelerden Uluslararası filmlerle birlikte bu yıl festivale, rekor bir katılım gerçekleşti. 3000’in üzerinde film, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.
 


 

SETEM Emek Ödülü, Aytekin Çakmakçı’nın…


Ulusal ve uluslararası kategorilerde ödüllerin verileceği törende, ayrıca emek ödülü de verilecek. 8. İpekyolu Film Ödülleri kapsamında SETEM Emek Ödülü’nün bu yılki sahibi, usta görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı olarak belirlendi. 
 

Yorumlar (0)