Indiana Jones tarihinde bir ilk!

Sinema tarihinin en çok gişe yapan filmlerinde imzası bulunan ünlü yönetmen Steven Spielberg, Indiana Jones tarihinde ilk defa yönetmenliği bir başka isme bırakacak.

KÜLTÜR-SANAT 27.02.2020, 12:48
Indiana Jones tarihinde bir ilk!

"Jurassic Park", "Schindler'in Listesi", "Er Ryan'ı Kurtarmak" ve "E.T." gibi tüm zamanların en çok gişe yapan yapan filmlerinin ünlü yönetmeni Steven Spielberg, Indiana Jones serisi tarihinde ilk defa yönetmenlik koltuğunu bir başka isme veriyor.

Indiana Jones serisinin beşincisini 92. Oscar Ödülleri’ne aday gösterilen "Ford v Ferrari" filminin yönetmeni James Mangold’un yöneteceği tahmin ediliyor.

Variety, Spielberg’in filmin yönetmenliğini bırakma kararını, "yeni neslin hikayeye kendi perspektifini getirmesi için fırsat verme arzusu" olarak duyurdu. Spielberg, yönetmenliği devretse de Indiana Jones filmin yapımcılığını üstlenmeyi sürdürecek.

Önceki filmlerde olduğu gibi yine Harrison Ford’un başrolünde yer alacağı Indiana Jones 5’in 9 Temmuz 2021’de vizyona gireceği tahmin ediliyor.

Harrison Ford: "Birkaç senaryo işi var"

Harrison Ford, Indiana Jones 5 hakkında, "Yaklaşık iki ay içinde Indiana Jones'u yapmaya başlayabiliriz. Ama projenin hala planlama sorunları ve birkaç senaryo işi var" yorumunu yapmıştı.

Yorumlar (0)