IMDb Puanı Yüksek En İyi Marvel Filmleri

Marvel filmleri için aslında son yılların en iyi bilim kurgu ve kahramanlık filmlerinin anlatıldığı filmler demek mümkündür.

KÜLTÜR-SANAT 06.07.2020, 22:42
IMDb Puanı Yüksek En İyi Marvel Filmleri

Marvel filmleri için aslında son yılların en iyi bilim kurgu ve kahramanlık filmlerinin anlatıldığı filmler demek mümkündür. Gösterime girdikten sonra iyi bir izleyici kitlesi yakalayan marvel filmleri fantastik hikayeleri ve çarpıcı olay örgüsü ile seri filmler halinde çekilmektedir. İsterseniz en yüksek IMDb puanlı Marvel filmleri nelermiş hep birlikte göz atalım:

İzleyiciden İyi Eleştiriler Almış Marvel Filmleri

1)Galaksinin Koruyucuları(2014)-IMDb:8.1

Hikayesinin tamamı uzayda geçen en iyi marvel filmleri arasında gösterilen Galaksinin Koruyucuları gerek kurgusu gerek karakterleri ile tam not almıştır. Evreni ele geçiren kişilere karşı savaş açan bir grup kahraman savaşçıyı konu edinen film bir Marvel Comics filmi olup seyirciye uzay fantezisi yaratmakta gayet başarılıdır.

2)Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı(2018)-IMDb:8.5

Listemize en havalı süper kahramanların yer aldığı bir Marvel filmiyle devam edelim. Filmde dünyanın gördüğü en büyük tehdide karşı savaşan süper kahramanlar konu ediniyor. Güçlerini birleştirip kötülükleri yok eden kahramanlar tarihi adeta yeniden yazıyor.

3)Avengers: Endgame(2019)-IMDb:8.9

Marvel filmlerinin 2019 yılında çekilen son seri filmi olan Avengers: Endgame izleyicinin hiç bitmesini istemediği filmlerden biridir. Sonsuzluk Savaşı filminin devamı niteliğinde olan bu filmde hayatta kalan kahramanlar ve kötülüğün başkarakteri Thanos arasında geçen amansız mücadeleler anlatılıyor.

4)Örümcek Adam: Evden Uzakta(2019)-IMDb:7.9

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi Marvel sevenleri sürpriz hamlesi ile mutlu eden bir bilim kurgu filmidir. Tam bitti derken üzülen izleyicilere ilaç gibi gelen bu film Endgame filminde yarım kalmış işleri tamamlamak için görevlendirilen Örümcek Adamın hikayesini anlatmaktadır.

5)Thor: Ragnarok-IMDb:7.9

Yeni imajı ile seyirciyle buluşan Thor süper kahraman karakteri bir grup savaşçıyı yanına alarak Ragnarok’a savaş açmaktadır. Sonsuzluk Savaşı filmini izlemeden bu filmi mutlaka izlemelisiniz.Thor filmi en çok beğenilen Marvel filmleri arasında başı çekmektedir.

6)Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı-IMDb:7.8

İlk kez bu kadar süper kahramanın bir filmde toplandığı Kaptan Amerika filmi konusu ile de Marvel ve Avengers hikayelerini farklı bir yöne sürüklüyor. Bu nedenle Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı filmi mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında bulunuyor.

Yorumlar (0)