Hugh Jackman’dan Deadpool itirafı: 6 ay boyunca…

Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Marvel yapımı Deadpool film serisinin devam yapımına Wolverine rolüyle giren Hugh Jackman, oynayacağı rolün fiziğine girmek için 6 ay süresinde sadece egzersiz yaptığını ifade etti.

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2023, 16:13 10.01.2023, 16:16
Hugh Jackman’dan Deadpool itirafı: 6 ay boyunca…

X-Men serisinde Wolverine olarak rol alan Avusturalyalı aktör Hugh Jackman, Ryan Reynolds’ın başrolünde olduğu Deadpool’un üçüncü yapımında yer almaya hazırlık yapıyor.

“Tek yapacağım aktivite”

Deadpool çekimlerine 6 ay bir süre kaldığını ifade eden oyuncu, yapması gerekli olan egzersizlerden bahsetti. Deadpool 3 için hazırlıklı olduğunu dile getiren Hugh Jackman, “Şu an gayet fit bir durumdayım. Bazı şeylerin aceleye gelmemesi gerektiğini fark ettim. Yapmak istediğiniz şeyler zaman alabilir. Farklı bir iş yapmayacağım. Bundan sonrasında yakınlarımla beraber olacağım ve antrenmanlarımı aksatmayacağım. 6 ay süresince tek yapacağım aktivite bu olacak” dedi.

“Tavuklar kaçmaya başlasın”

Oldukça sağlıklı olduğunu aktaran oyuncu, “Sağlıklıyım. Şu an başlamak adına oldukça iyi bir noktadayım. Şimdiden bazı tavuklara özürlerimi iletiyorum. Kaçmaya başlasanız sizin için iyi olacaktır. Size doğru koşuyor olacağım” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)