House of Gucci film setinde, Adam Driver ve Lady Gaga’dan beraber poz!

Maurizio Gucci cinayetinin arka tarafını anlatacak olan “House of Gucci” filmin çekimleri sürüyor. Filmin başrol oyuncuları Adam Driver ve Lady Gaga, objektif karşısında beraber poz verdiler!

KÜLTÜR-SANAT 14.03.2021, 10:18 14.03.2021, 18:06
House of Gucci film setinde, Adam Driver ve Lady Gaga’dan beraber poz!

24 Kasım 2021’de vizyona girmesi planlanan, Adam Driver ve Lady Gaga’yı başrollerde buluşturacak olan House of Gucci filminin çekimleri devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ridley Scott’un oturduğu film, gerçek bir hikayeden esinlenerek beyazperde de izleyicisiyle buluşacak. Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında neler yaşandığını aktaracak olan film, Sara Gay Forden’ın kaleme aldığı'The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Delness, Glamour ve Greed' romanından beyazperdeye uyarlandı.

Filmde Al Pacino da rol alıyor

Filmde Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrol performanslarının yanı sıra Al Pacino da önemli bir rolle izleyici karşısına çıkacak. Filmde ayrıca Jared Leto ve Jeremy Irons da rol alıyor. Başrol oyuncuları Lady Gaga ve Adam Driver ise, filmin çekimleri sırasında sette beraber poz verdiler. Karakterlerinin kostümleriyle karlarla dolu bir manzarada poz veren ikilinin fotoğrafını Lady Gaga, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
 

Bir cinayet ve sonrasında yaşananlar

Filmde dev bir moda markasının sahibi olan Maurizio’nun 1995 yılında eski karısı Patrizia Reggiani'nin tuttuğu bir kiralık katil tarafından öldürülmesi anlatılırken, bu cinayet sonrası yaşananlar ve Maurizio’nun hayatından kesitler bir araya geliyor. Gucci, yaşananları konu ediyor. Moda evi Gucci'nin kurucusu Guccio Gucci’nin torunu olan Maurizio Gucci’nin hayatına odaklanılan filmde, 1995 yılında öldürülen Maurizio Gucci’nin cinayetine ve sonrasında yaşananlara odaklanıyor. Filmde, Maurizio Gucci’yi öldürmekle suçlanan eski eşi Patrizia Reggiani’ye Lady Gaga hayat veriyor. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise belirsiz.

Yorumlar (0)