Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminden, yeni bir fragman yayınlandı!

Yılın en merakla beklenen filmleri arasında yer alan ve neredeyse 20 yıldır hayatımızda olan bir film serisi olan ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisi, dokuzuncu filmiyle hayranlarını selamlıyor. Filmden yeni bir tanıtım daha yayınlanırken, yeni görseller de paylaşıldı.

KÜLTÜR-SANAT 18.04.2021, 10:27 18.04.2021, 17:40
Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminden, yeni bir fragman yayınlandı!

Yaklaşık 20 yıldır aksiyon filmleri sevenlerin izlemekten vazgeçemediği film serilerinden olan ‘Hızlı ve Öfkeli’ hayranlarına müjde! Dünya çapında 5 milyon doları aşan bir gişe kazancı elde eden seri film efsanesinin dokuzuncu bölümü ‘Hızlı ve Öfkeli 9’ dan yeni bir fragman ve görseller yayınlandı.



Filmin yönetmen koltuğuna ise, daha önce serinin  üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı filmlerini de yöneten Justin Lin oturuyor. Filmin çekimleri; Orta Amerika, Tokyo, Azerbaycan, Londra ve Edinburg’da yapıldı.



Geçmişiyle yüzleşmek zorunda

Merakla beklenen film serisinin dokuzuncu bölümünde Dom Toretto, oğlu Brian ve eşi Letty ile sessiz sakin bir hayata başlamıştır. Huzurlu hayatlarının hemen ötesinde ise tehlikeli bir pusu olduğu bilerek yaşayan Toretto, sevdiklerini kurtarmak için bambaşka yollara başvuracaktır.



Geçmişte yaşattığı günahlarla yüzleşmesi gereken Toretto, bugüne kadar karşılaştıkları en yetenekli suikastçı olan ve ayrıca terk edilmiş kardeşi olan Jakob ile karşı karşıya kalacaktır. İşte dünyayı yıkıcı planı olan Jakob’un, durdurulması için Dom ve ekibi bir araya gelip savaşmak zorundadır.



Filmin oyuncu kadrosunda ise Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Helen Mirren, Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges ve Tyrese Gibson gibi isimler yer alıyor. Ünlü şarkıcı Cardi B ve fenomen Ozuna’nın da konuk olduğu film, bir çok ortak yapımcıyı da bünyesinde ağırlıyor.

Yorumlar (0)