Heyecanlandıran iddia: Man of Steel 2 yolda!

2013 yılında gösterime giren ve Henry Cavill'in başrolünde olduğu Man of Steel'in devam filmi için hazırlıklara başlandığı kaydedildi. İddialara göre Henry Cavill'in Superman rolüyle ilk kez seyirci karşısına çıktığı filmin devamını çekmek isteyen Warner Bros., yazar arayışına başladı.

KÜLTÜR-SANAT 19.10.2022, 09:23 19.10.2022, 17:08 Hakan Öksüz
Heyecanlandıran iddia: Man of Steel 2 yolda!

Sevilen oyuncu Henry Cavill'in yeni bir Superman filmiyle daha seyircinin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi. Son olarak geçen yıl gösterime giren Zack Snyder's Justice League filminde Clark Kent/Superman karakterine hayat veren Henry Cavill'in, hazırlıkları süren "Man of Steel 2" filmiyle beyazperdeye döneceği iddia edildi. 

Man of Steel'in devam filmi mi geliyor?

2013 yılında vizyona giren Man of Steel filminde ilk kez Superman karakterini canlandıran Henry Cavill'in, devam filminde yer almayı kabul ettiği kaydedildi. Warner Bros. Discovery'nin de devam filmini onayladığı öne sürüldü. Man of Steel filmiyle başlayan DC Genişletilmiş Evreni'nin, bu filmle birlikte köklerine döneceği belirtildi.

The Rock ısrar etti, stüdyo kabul etti!

Man of Steel 2 filminde Henry Cavill'in rol alacağına ilişkin haberler, DC hayranlarını heyecanlandırdı. İddialara göre Henry Cavill'li yeni Superman filminin çekilmesi için stüdyo yetkililerinin ikna eden isim, Dwayne "The Rock" Johnson oldu. Filin yapımcısının Charles Roven olacağı söyleniyor. James Gunn'ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı iddia ediliyor ancak henüz yönetmenin kim olacağına dair net bir bilgi yok.

En çok kazandıran Superman filmi: Man of Steel!

2013 yılında gösterime giren Man of Steel filmi, 668 milyon dolarlık gişe hasılatı ile en fazla kazandıran Superman filmi olarak tarihe geçti. Henry Cavill, Russell Crowe, Diane Lane ve Kevin Costner gibi isimlerin yer aldığı film, seyircilerin bir kısmı tarafından beğenildi. Bazı Superman hayranları ise filme kırık not verdi.

Marvel'ın izinden gitmek istediler

Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinin ardından bu kez bir Superman üçlemesi çekmek isteyen stüdyonun, Man of Steel filmini bu amaçla çektiği ancak daha sonra fikir değiştirdiği belirtiliyor. İddialara göre Marvel'ın Avengers filmlerinde çok sayıda süper kahramanın bir araya gelmesinin beğenildiğini gören stüdyo, benzer düşüncelerle farklı filmler çekmeye başladı. Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad ve Justice League çekilince Man of Steel rafa kalktı.

Filmin senaristi kim olacak?

Edinilen bilgilere göre ilk planına dönen Warner Bros., Henry Cavill'in başrolünde oynadığı Man of Steel'in devam filminin çekilmesi için bir hayli kararlı. Superman'in bu solo filmle beyazperdeye geri dönmesi için stüdyonun bir yazar arayışına girdiği kaydedildi. Bunun için de Mission Impossible filmlerinin yazarı olan Christopher McQuarrie isminin öne çıktığı ifade edildi. 

Yorumlar (0)