Haydar Işık’a ‘En İyi Festival Direktörü’ ödülü verildi!

2019 yılında düzenlenen 9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin direktörlüğünü üstenen yönetmen Haydar Işık’a, Biz Bize Medya Ödülleri’nde 'En İyi Festival Direktörü' ödülü verildi!

KÜLTÜR-SANAT 19.01.2021, 10:58 19.01.2021, 18:24
Haydar Işık’a ‘En İyi Festival Direktörü’ ödülü verildi!

Biz Bize Medya Ödülleri tarafından verilen 'En İyi Film Festival Direktörü' ödülünün sahibi belirlendi. Ödülün sahibi, son olarak 2019’da düzenlenen 9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin direktörü olan yönetmen Haydar Işık olarak açıklandı.

9. Malatya Film Festivali kapsamında, huzurevleri ve cezaevlerinde de gösterimler yapılmıştı

Festivalin sadece 9. Yılında direktörlük yapan Işık, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok filmi ve oyuncuyu, Malatyalı sinemaseverlerle buluşturmuştu. 9. yılında festivali halk ile iç içe yapma mottosuyla yola çıkan Işık, festival kapsamında cezaevleri ve huzurevlerinde film gösterimleri düzenlemişti. Malatya Büyükşehir Belediyesi  Selahattin Gürkan ve şehir halkının da desteğini alan Işık, büyük bir destekle bu festivalin direktörlüğünü üstlenmişti.

Haydar Işık’a ve daha bir çok sanatçıya ödülleri, “Biz Bize Medya Ödülleri” kapsamında 17 Şubat 2021 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan ödül töreninde verilecek.

Yorumlar (0)