Guy Ritchie, yeni filminin başrolü için Hugh Grant’i düşünüyor!

Aksiyon filmlerinin efsane yönetmenlerinden Guy Ritchie, yeni filmi “Five Eyes” için çalışmalarını sürdürüyor. Bir bölümü Türkiye’de de çekilmesi planlanan filmde, Hugh Grant’in oynaması için görüşmeler başladı.

KÜLTÜR-SANAT 25.01.2021, 14:15 25.01.2021, 18:15
Guy Ritchie, yeni filminin başrolü için Hugh Grant’i düşünüyor!

“Snatch”,” “RocknRolla”, “Kod Adı: U.N.C.L.E”, “Sherlock Holmes” ve “Aladdin” gibi filmlerin başarılı yönetmeni Guy Ritchie, “The Gentlemen” filminin ardından yeni filminin çalışmalarını başlattı. Adını “Five Eyes” olarak açıkladığı yeni filmi için oyuncu kadrosu için çalışmalara başlayan Ritchie, son olarak kadroya dahil olması için başarılı aktör Hugh Grant’in kadroya katılması için görüşmeye devam ediyor.

M16 ajanı Orson Fortune’un amansız micadelesi, beyazperdeye aktarılacak

Film için geçtiğimiz haftalarda Josh Hartnett ile görüşmeler yapılmış ve Hartnett’in kadroya katıldığı belirtilmişti. Filmn senaruosunu Ivan Atkinson ve Marn Davies ile birlikte yazan Guy Ritchie, filmde M16 ajanı Orson Fortune’u ve onu işe alan uluslararası bir istihbarat ittifakı "Five Eyes" üzerine bir aksiyonu işleyecek. Orson Fortune, CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesinin önüne geçmek için çalışmak zorunda kalacak.

Çekimlerinin büyük bir bölümünün Katar ve Türkiye’de gerçekleşmesi planlanan filmin kadrosuna; Jason Statham, Aubrey Plaza ve Cary Elwes de katılmıştı. Filmin 2022 yılında vizyona girmesi planlansa da, henüz vizyon tarihi açıklanmadı. Kadroya büyük ihtimalle dahil olacak olan usta aktör Hugh Grant, en son HBO yapımı “The Undoing” dizisinde ve Netflix yapımı “2020 Bit Artık” belgeselinde yer aldı.

Yorumlar (0)