Goodfellas filminin yıldızı hayatını kaybetti!

Goodfellas filminde canlandırdığı Henry Hill karakteriyle parlayan ünlü aktör Ray Liotta, film çekimi için gittiği Dominik Cumhuriyeti'nde hayatını kaybetti. 67 yaşında hayata gözlerini yuman oyuncunun, uykusunda öldüğü bildirildi.

KÜLTÜR-SANAT 26.05.2022, 23:12 Hakan Öksüz
Goodfellas filminin yıldızı hayatını kaybetti!

Yönetmenlik koltuğunda Martin Scorsese'nin oturduğu 1990 yapımı Goodfellas (Sıkı Dostlar) ile yıldızı parlayan Ray Liotta'nın ölüm haberi, hayranlarını üzüntüye boğdu. 67 yaşındaki başarılı aktör, film çekimi için gittiği Dominik Cumhuriyeti'nde hayata gözlerini yumdu.

Film çekimleri için Dominik'e gitmişti

Dangerous Waters isimli yeni filminin çekimleri için Dominik'e giden Liotta'nın uykusundayken hayatını kaybettiği bildirildi. Ünlü oyuncunun ölüm haberi, menajeri Jennifer Craig tarafından duyuruldu.

Goodfellas ile yıldızı parladı

Ray Liotta, 1990 yapımı suç klasiği olan Goodfellas filmi ile sinemaseverlerin hafızasına kazınmıştı. 

Martin Scorsese'nin yönetmenlik yaptığı filmde Robert de Niro ve Joe Pesci gibi gibi isimlerle birlikte rol alan Ray Liotta, mafya dünyasının alt basamaklarında bulunan ve yükselme mücadelesi veren Henry Hill karakterini canlandırmıştı.

67 yaşında hayata gözlerini yuman Hollywood yıldızı Ray Liotta; Hannibal, Blow, Identity, Copland ve Killing Them Softly gibi filmlerde rol almıştı.

Yorumlar (0)