GLAAD Medya Ödülleri, 32. yılında sahiplerini buldu!

Otuz iki yıldır düzenlenen ve medya dalında projeleri ödüllendiren GLAAD Medya Ödülleri, sahiplerini buldu. Sadece LGBT temalı ya da en az bir karakter barındıran projelerin aday olabildiği ödül töreni, salgın nedeniyle çevrimiçi düzenlendi.

KÜLTÜR-SANAT 10.04.2021, 14:20 11.04.2021, 12:10
GLAAD Medya Ödülleri, 32. yılında sahiplerini buldu!

Dizi ve film dalında ödül sezonunun yavaş yavaş sona erdiği ve salgın nedeniyle çevrimiçi ortamda düzenlendiği ödül törenlerinden biri daha düzenlendi. GLAAD Medya Ödülleri, otuz ikinci yılında sahiplerini buldu. Koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi düzenlenen ödül törenine, ünlü şarkıcı Katy Perry, Dan Levy, Lily Singh ve Demi Lovato gibi isimlerin famga vurdu.



Ödül töreninin sunuculuğunu ise, Niency Nash üstlendi. Ayrıca Jessica Betts,  Rebecca Black ve Chika gibi isimler de performanslar sergiledi. LGBT temalı projelere ödül veren tören, ayrıca en az bir karakterinin LGBT olan projeleri de bünyesinde barındırıyor. YouTube üzerinden canlı yayınlanan törende, En İyi Komedi dizisi ödülünü Schitt’s Creek kazandı. En İyi Drama dizisi ödülünü ise, Star Trek: Discovery kazandı.

İşte 32. kez düzenlenen GLAAD Medya Ödülleri’nde kazananlar:

En İyi Komedi - Schitt’s Creek

En İyi Drama - Star Trek: Discovery

En İyi Tv Filmi - Uncle Frank

En İyi Mini Ya Da Antoloji Dizi - I May Destroy You

En İyi Realıty Show - We’re Here

En İyi Çocuk Programı - The Not-Too-Late Show With Elmo

En İyi Çocuk Ve Aile Programı - First Day / She-Ra & The Princesses Of Power

En İyi Realıty Show Ve Talk Show Bölümü - A Little Late With Lilly Singh, “Lilly Responds To Comments About Her Sexuality”

En İyi Tv Gazeteciliği Segmenti - Good Morning America: “Dwyane Wade One-On-One: Basketball Legend Opens Up About Supporting Transgender Daughter”

En İyi Tv Gazeteciliği (Uzun-Form) - Abc News Joe Biden Town Hall

En İyi Film (Geniş Vizyon) - Happiest Season

En İyi Film (Limitli Vizyon) - The Boys In The Band

En İyi Belgesel - Disclosure

Yorumlar (0)