Gibi dizisi 3. sezon ne zaman? Gibi dizisi nereden izlenir?

Gibi dizisi 3. sezon ne zaman? sorusunun yanıtını arayan izleyiciler, dizinin yeni bölümlerini merakla bekliyor. Peki Gibi dizisi neyi anlatıyor? Gibi dizisi kim oynuyor? Gibi dizisi nereden izlenir? Gibi dizisinin adı neden gibi? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 04.10.2022, 10:45 05.10.2022, 09:11 Hakan Öksüz
Gibi dizisi 3. sezon ne zaman? Gibi dizisi nereden izlenir?

Gibi dizisi, 2021 yılında izleyicilerin en çok beğendiği yapımlardan biri oldu. Yakın arkadaş olan Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'un kahkaha dolu tuhaf maceraları, izleyiciyi ekrana kilitledi. Farklı komedi tarzıyla diğer yerli yapımlardan ayrılan Gibi dizisinin 3. sezonu bekleniyor. Gibi dizisi 3. sezon ne zaman? Gibi dizisi neyi anlatıyor? gibi soruların yanıtlarını derledik.

Gibi dizisi 3. sezon ne zaman? 

Gibi dizisi 3. sezon ne zaman? sorusunun yanıtı aranıyor. Gibi dizisi hayranları, ilk 2 sezon boyunca kendilerine eğlenceli anlar yaşatan Gibi dizisinin yeni sezonu hakkında araştırmalar yapıyor. Dizinin ilk iki sezonu, önceki yılın ocak ve aralık aylarında yayımlanmıştı. Dizide Yılmaz karakterini canlandıran oyuncu Feyyaz Yiğit, Gibi dizisinin 3. sezonu ile ilgili paylaşım yapmıştı. Edinilen bilgilere göre Gibi dizisi 3. sezon ilk bölümü 7 Ekim Cuma günü yayınlanacak.

Gibi dizisi neyi anlatıyor?

Peki Gibi dizisi neyi anlatıyor? Gibi dizisi, Yılmaz ve İlkkan adlı iki arkadaşın başından geçen tuhaf olayları anlatıyor. Yakın arkadaşları Ersoy'un da bir süre sonra olaylara dâhil olduğu görülüyor. Müzik kullanımı ve sakin atmosferi ile dikkat çeken Gibi dizisi, bu yönüyle ve espri anlayışıyla diğer yerli komedilerden ayrılıyor. Küçük olaylara büyük, büyük olaylara ise küçük tepkiler veren bu arkadaş grubu, herkesin günlük hayatta karşılaşabileceği ve kolaylıkla sıyrılabileceği durumları içinden çıkılmaz hale getiriyor.

Gibi dizisi kim oynuyor?

Gibi dizisi kim oynuyor? sorusunun yanıtı aranıyor. Gibi dizisi oyuncuları içinde öne çıkan isimler Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'dır. Olaylar bu karakterlerin etrafında gelişir. Onun dışında birçok usta tiyatrocu, dizinin farklı bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer almaktadır. Gibi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şöyledir:

  • Feyyaz Yiğit - Yılmaz, 
  • Kıvanç Kılınç - İlkkan, 
  • Ahmet Kürşat Öçalan - Ersoy,
  • Necat Bayar - Ersin Usta,
  • Rasim Can Güneş - Erdem,
  • Mustafa Develi - Tabelacı Güngör,
  • Tayfun Sav - Terzi,
  • Elçin Atamgüç - Meryem Yenge,
  • Nevzat Yılmaz - Şefik Abi,
  • Can Kolukısa - Niyazi Amca,
  • Arda Berç Dalıcı - Vücutçu Yalvaç,
  • Ahmet Taşdemir - Terzi Şevki.

Gibi dizisi nereden izlenir?

Peki Gibi dizisi nereden izlenir? Gibi dizisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN platformundan izlenebilir. EXXEN platformuna internet üzerinden erişilebilir. Akıllı telefonlara indirilen EXXEN uygulamasına girerek abonelik başlatılabilir.

Gibi dizisinin adı neden gibi?

Gibi dizisinin adı neden gibi? sorusunun da yanıtı aranıyor. Gibi dizisi hayranları, diziye neden bu ismin verildiğini merak ediyor. Dizinin yazarlarından Aziz Kedi, katıldığı bir televizyon yayınında bu konuya açıklık getirmiştir. Feyyaz Yiğit'in 10 yıl boyunca oynadığı ve kendisini güldüren bir karakter yarattığını belirten Aziz Kedi, dizinin isminin buradan geldiğini söyledi. Feyyaz Yiğit'in etrafındakileri güldürmek için oynadığı bu karakterin, toparlayamadığı bir konuyu en sonunda "gibi" diyerek sonuca bağlamaya çalışması, dizinin adının "Gibi" olmasına neden oldu.

Yorumlar (0)