Friends'ten özel bölüm geliyor!

Dünya çapında en sevilen dizilerden biri olan Friends dizisi, 25. yıl dönümünü kutluyor. Yıllardır dizinin tekrar başlamasını isteyen hayranlar için müjdeli haber geldi. Dizinin oyuncuları özel bölüm çekimi için Warner Bros'la prensip anlaşmasına vardı.

KÜLTÜR-SANAT 08.02.2020, 10:51 08.02.2020, 10:56
Friends'ten özel bölüm geliyor!

Jennifer Aniston'un Friends ekibiyle birlikte bir proje üstünde çalıştıklarını duyurmasından sonra HBA Max'in özel bölüm için hazırlık yapmaya başladığı iddia edildi. Friends ekibinin tekrar bir araya geleceğine dair söylentiler, Matthew Perry'nin 5 Şubat'ta Twitter'da yaptığı "Büyük haber geliyor" paylaşımıyla arttı. 

Nihayet 10 sezon süren ve dünya genelinde en çok izlenen ve sevilen dizilerden biri olan Friends'in tekrar başlayacağı kesinleşti.

Friends oyuncularının HBO Max'te yayınlanacak 1 saatlik özel bölüm için Warner Bros'la prensip anlaşmasına vardığı duyuruldu.

Wall Strees Journal'daki habere göre, nisan ayında lansmanı yapılacak olan internet yayın platformunu HBO Max'te yayınlanacak bölümde yer almak için Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ve Matthew Perry'nin her birine 3 milyon ila 4 milyon dolar (yaklaşık 18-24 milyon) arası bir ücret ödenecek.

Oyunculara ödenecek toplam tutarın 20 milyon dolar (yaklaşık 120 milyon TL) civarında olacağı söyleniyor.

Friends dizisinin ortak yapımcıları Marta Kauffman ve David Crane'in de 1 saatlik özel bölüme dahil olması bekleniyor.
 

Yorumlar (0)