Film için "iğrenç" yorumunda bulunan Sam Elliot konuştu!

12 dalda Oscar'a aday olan The Power of The Dog filmiyle ilgili, "İğrenç bir film, eşcinsellik imaları var." yorumunu yapan oyuncu Sam Elliot özür diledi.

KÜLTÜR-SANAT 13.04.2022, 23:03 13.04.2022, 23:11 Hakan Öksüz
Film için "iğrenç" yorumunda bulunan Sam Elliot konuştu!

Tombstone, Hayalet Sürücü, Big Lebowski ve Bir Zamanlar Askerdik gibi filmlerde rol alan ünlü aktör Sam Elliot, "The Power of The Dog" filmiyle ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle eleştiri oklarına hedef oldu. 

"İğrenç bir film, eşcinsellik imaları var"

Başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı ve 12 dalda Oscar adayı olan filmle ilgili "İğrenç bir film. Filmde baştan sona eşcinsellik imaları var. Papyonlu karakterlerle doldurmuşlar." yorumunu yapan Sam Elliot özür diledi.

Filmle ilgili yaptığı yorumdan sonra çok pişman olduğunu söyleyen 77 yaşındaki ünlü oyuncu, oldukça kötü hissettiğini belirtti. "Filmin yönetmeni Jane Campion ve oyuncu kadrosu harika." diyen Sam Elliot, "Belki de duygularımı doğru şekilde ifade edemedim. Bütün kadroya özürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yönetmen Campion: "Kadın olduğum için beni küçümsüyor"

Filme yaptığı eleştirilerde eşcinselliği kötü bir şey gibi gösterdiği için eleştirilen Elliot, "İnsanları incittiğimin farkındayım. Eşcinsel topluluğuyla bir derdim yok. Arkadaşlarımı kırdığım için özür dilerim." dedi. 

Filmin yönetmeni Campion ise konuya ilişkin, "Oldukça cinsiyetçi açıklamalar yaptı. Kadın olduğum için beni küçümsüyor sanırım." diyerek tepkisini dile getirdi.

Benedict Cumberbatch: "Toksik erkek sorunu"

Filmde başrolde yer alan Benedict Cumberbatch, eleştiri oklarına hedef olan Sam Elliot hakkında, "Bu tarz insanlarla her yerde karşılaşabilirsiniz. Okulda, otobüste, barda,  iş yerinde... Karşı tarafa karşı hoşgörüsüzlük maalesef çok yaygın. Bu olayı temel olarak 'toksik erkek sorunu' başlığında inceleyebiliriz." dedi.

Yorumlar (0)