Ferdi Tayfur'un sağlık durumu

Böbrek nakli yapılan ve bugün sağlık kontrolünden geçirilen sanatçı Ferdi Tayfur'un sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi.

KÜLTÜR-SANAT 23.06.2020, 13:33
Ferdi Tayfur'un sağlık durumu

Antalya'da oğlundan alınan böbreğin naklinin gerçekleştirildiği 75 yaşındaki ünlü ses ve sinema sanatçısı Ferdi Tayfur, bugün sağlık kontrolünden geçirildi.

Ferdi Tayfur

Antalya'daki özel bir hastanede, Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş ve ekibi tarafından yapılan ameliyat ile, oğlunun böbreği nakledilen ve bir süre önce taburcu edilen sanatçı Ferdi Tayfur, kontrol için davet edildiği saatte hastaneye geldi.

Ferdi Tayfur'un doktoru Prof. Dr. Alper Demirbaş

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, usta sanatçı Ferdi Tayfur'un böbrek naklinin iki ayı geçtiğini ve yapılan kontrolünde sağlık durumunun gayet iyi olduğunun görüldüğünü bildirdi.

Ferdi Tayfur'un doktoru Prof. Dr. Alper Demirbaş

Büyük sanatçı Ferdi Tayfur'un sağlık kontrolünün ardından Marmaris'e döndüğünü açıklayan Organ Nakli Merkezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, "Çok şükür sanatçımızın sağlığı yerinde. Müzik çalışmalarına bile başladı." ifadelerini kullandı.

Ferdi Tayfur

Diyaliz tedavisi gören ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, yaklaşık 2 ay önce Antalya'daki özel bir hastaneye başvurmuş ve burada gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra 55 yaşındaki oğlunun böbreği nakledilmişti.

Ferdi Tayfur

Yorumlar (1)
Mesut 4 yıl önce
Ömrüm senin şarkılarını dinlemekle geçti.Senin varlığın yeter babam.Allah seni başımızdan başımızdan eksik etmesin nice sağlıklı günlere inşAllah.