Ferdi Özbeğen hayranlarına müjde: Biyografi filmi geliyor!

Türk müziğinin usta isimlerinden Ferdi Özbeğen’i hayatı, hayatını kaybedişinin 8. yılında film oluyor! Haziran ayında çekilmesi planlanan filmde Özbeğen’i canlandıracak oyuncu için arayışlar sürüyor.

KÜLTÜR-SANAT 26.01.2021, 15:36 27.01.2021, 09:26
Ferdi Özbeğen hayranlarına müjde: Biyografi filmi geliyor!

Türk müziğinin usta sanatçılarından ve aynı zamanda piyanist olan Ferdi Özbeğen’in hayatı, film oluyor! 28 Ocak 2013 tarihinde aramızdan ayrılan usta sanatçı, hazırlıkları başlanan filmde yad edilecek. Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan filmin yapımcılığını ise, Fikret Bakıcın üstlenecek.

Bir Başkadır dizisiyle tekrar hatırlandı

Film için usta sanatçının ailesi ve yakın çevresinden de gerekli izinler alındı. Özbeğen’in manevi oğlu Hilmi Özbeğen ve yeğeni Hasan Tunay’ın da filme destek verdiği söyleniyor. “O Günler”, “Gündüzüm Seninle” ve “Seni Terk Edeceğim” gibi eserleriyle unutulmayan Özbeğen, Netflix’te yayınlanan “Bir Başkadır” dizisinde bu şarkıların çalmasıyla yeniden hatırlanmıştı.

Film için yapım tarafından Ferdi Özbeğen’i oynayacak olan oyuncunun aranması için çalışmalar da başladı. Şu ana kadar kulislerde, sanatçı Cenk Eren’in adının geçtiği de konuşuluyor.

Yorumlar (0)