En Çok İzlenen Animasyon Filmleri

KÜLTÜR-SANAT 23.08.2020, 09:00 23.08.2020, 09:26
En Çok İzlenen Animasyon Filmleri

Film izleme tutkusuna sahip olan kişilerin çok sevdikleri animasyon filmlerinin 2020 yılında en çok izlenenler arasına girdiğini belirtebiliriz. Buna göre arama motorlarında en iyi filmleri araştıran ve animasyon türünde harika yapımlara göz atmak isteyen kişiler için En Çok İzlenen Animasyon Filmleri ile ilgili bazı önerileri paylaşacağız.

Animasyon Film Önerileri

 1) Trolls: World Tour 

2016 yılında yapıma giren Trolls serisinin devamı olan animasyon filmi 15 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmiştir. İzleyicisiyle buluştuğu tarihten itibaren oldukça fazla kişi tarafından izlenmiştir.

2) Scoob 

Scooby Doo serisinin 2020 yılında vizyona giren Scoob animasyon filmi çeşitli maceraları ele almaktadır. En Çok İzlenen Animasyon Filmleri arasında yer alan seri büyük merak uyandırmaktadır.

3) Soul 

2020'nin en çok sevilen diğer bir animasyon filmi ise Soul'dur. Ülkemizde de vizyona giren filmde seslendirme sanatçıları arasında Tina Fey, Jamie Fox gibi popüler isimleri görebilirsiniz. Çok sevilen dublaj sanatçılarının seslendirdiği karakterlerin ve kurgunun Pete Docter ve Kemp Powers tarafından yönetildiğini belirtebiliriz. Joe Gardner'in jazz piyanisti olma hayali konu edilmiştir.

4) Minions: The Rise of Gru 

Dünyada pek çok kişi tarafından izlenen ve sevilen Minions animasyon filminin 2010 yılında başlayan ve halen devam eden serilerine 31 Temmuz'da vizyona giren Minions: The Rise of Gru eklenmiştir. Çılgın Hırsız serisi 10 yıldır devam eden başarısını daha da artırmaktadır.

5) Toy Story

Oyuncak Hikayesi serisi toplamda dört bölümden oluşmakla birlikte ilk filmi 1995 yılında gösterime girmiştir. Seriye ait son film ise 2019 yılında seyircilerle buluşmuştur. Bir çocuğun odasında bulunan tüm oyuncaklara ait eğlenceli bir dünyayı yansıtmaktadır.

6) Horton

Dr. Seuss masalının beyazperdeye uyarlanmasıyla ön plana çıkan Horton'da bir toz tanesi anlatılmaktadır. En Çok İzlenen Animasyon Filmleri arasında yer alan bu yapımda toz zerresi içerisinde bulunan küçük bir dünyayı güvenli bir alana aktarmaya çalışan Horton'un maceralarına yer verilmektedir.

Yorumlar (0)