Emre Aslan, modaya sanat dünyasından bakış sunacak

‘Çok Güzel Hareketler 2’ ekibinin altyapısında bulunan genç oyuncu Emre Aslan, kendi moda markasını yaratıyor! Aslan, en büyük hedefinin uluslararası platformda yer almak olduğunu söyledi.

KÜLTÜR-SANAT 23.11.2020, 16:32
Emre Aslan, modaya sanat dünyasından bakış sunacak

Pazar akşamları yayınlanan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ programındaki performansıyla tanınan genç oyuncu Emre Aslan, yeni bir projeye imza atıyor. Aslan, kendi moda markasını yaratmak için çalışmalarına başladı. Oyunculuk kariyerinin yanında, kadın-erkek günlük giyiminde yani ‘casual’ tarzda yeni bir koleksiyon yaratacak olan Aslan, en büyük hedefinin ise küresel bir moda markası ve uluslararası platformlarda kendini göstermek olduğunu belirtiyor.

Emre Aslan, Nisan 2021’de koleksiyonu tanıtacak


Koleksiyonunu yaratırken gençlerden ilham aldığını belirten Emre Aslan, markaların sabit duruşunun olduğuna ve genç kitleye hitap eder bir moda tarzı olması gerektiğinden söz ediyor. 


Türkiye’nin sınırlarını aşıp global olarak gençlere hitap etmek istediğini söyleyen Emre Aslan, moda konusunda sınırlarını aşmak istediğinin altını çiziyor. Aslan, 2021 yılının Nisan ayında bir lansman düzenlemeyi planlıyor. Bu lansmanda ise Aslan, kendi koleksiyonunu tanıtacak.
 

Yorumlar (0)