Emre Altuğ 20. sanat yılına özel konser verecek

Müzik camiasının sevilen isimlerinden Emre Altuğ, sanat yaşamındaki 20. yılını sürprizlerle dolu bir konserle kutlayacak. Konsere birbirinden ünlü isimler konuk olacak.

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2019, 17:31
Emre Altuğ 20. sanat yılına özel konser verecek

Türk popunun ünlü isimlerinden Emre Altuğ, sanat yaşamının 20. yılı şerefine sürprizlerle dolu bir konser vermeye hazırlanıyor. Altuğ, Kerki Solfej’in düzenlediği gecede Şef Özgür Sevinç ile Sinema Senfoni Orkestrası ile birlikte 16 Aralık Pazartesi TİM Show Center’da sahne alacak.

İlk albümü İbret-i Alem’in piyasaya çıkmasının üzerinden tam 20 yıl geçen Emre Altuğ, 20. sanat yılını birbirinden ünlü isimlerle beraber sahnede kutlayacak.

"Tüm sevenlerimle görüşmek üzere"

Emre Altuğ bu özel gece ile ilgili, “20 sene ne çabuk geçti. 16 Aralık için heyecanım her geçen gün artıyor. Öncelikle bu gece için oluşturduğum repertuvar ve beraber çalışacak olduğum Sinema Senfoni Orkestrası ve sevgili Şefim Özgür Sevinç ile çok ciddi ve keyifli bir çalışma içerisindeyiz. Bu özel geceye dair heyecanımın çok yüksek olmasının en önemli nedenlerinden bahsedecek olursam sahnede okul yıllarımdan beri dostum olan ve bana türküyü sevdiren çok sevgili Olgun Şimşek’in, birlikte senelerce okul koridorlarında şarkılar söylediğimiz Türkiye’nin en önemli tenörlerinden Efe Kışlalı’nın, ona vokal yapmaktan her zaman çok büyük keyif aldığım, sesini kıskanarak dinlediğim değerli müzisyen dostum Levent Yüksel’in, bestelerini kıskanarak dinlediğim defalarca aynı sahneyi paylaştığım, son yılların en önemli kadın şarkıcı ve üreticilerinden Sıla’nın, şarkılarını her zaman büyük keyifle söylediğim hatta kendisine ailem dediğim çok değerli abim Selami Şahin’in sahneme şeref verecek olmalarıdır. 16 Aralık’ta TİM Show Center’da tüm sevenlerimle görüşmek üzere.” şeklinde konuştu.

Çok geniş bir repertuvar ile en sevilen şarkılarını Şef Özgür Sevinç yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ile birlikte seslendirecek olan Altuğ’un 20.sanat yılı özel gecesi için biletler Biletix üzerinden temin edilebiliyor.

Yorumlar (0)