Emir Can İğrek, ”Akşamcı” şarkısıyla geliyor!

Alternatif müziğin başarılı sanatçılarından Emir Can İğrek, “Akşamcı” adlı yeni teklisiyle 27 Kasım’da müzikseverlerle buluşuyor!

KÜLTÜR-SANAT 26.11.2020, 17:22 26.11.2020, 17:27
Emir Can İğrek, ”Akşamcı” şarkısıyla geliyor!

Sevilen sanatçı Emir Can İğrek, merakla beklenen yeni tekli çalışmasıyla dinleyicisiyle buluşacak. Son dönemin ilgiyle dinlenen şarkıcısı Zeynep Bastık ile düet yaptığı “Dargın” şarkısı iyi bir dinlenme rakamına ulaşan İğrek, “Nalan” ve “Saman Sarısı” şarkılarıyla da büyük bir kitle elde etmişti.
 


 

Emir Can İğrek, yeni şarkılarını kavuşturmak için gün sayıyor


Yeni hazırladığı “Akşamcı” ve “Tenha” adlı şarkılarından oluşturduğu yeni tekli çalışmasını buluşturmaya hazırlanan Emir Can İğrek, 27 Kasım’da dijital platformlarda yerini alacak. 


Emir Can İğrek’in söz ve müziğini üstlendiği şarkılardan; “Akşamcı” ‘nın düzenlemesini Yiğit Avcı, “Tenha” nın düzenlemesini ise Alperen Gün gerçekleştirdi. Her iki şarkısında da ayrıca klip çeken İğrek, şarkılarını buluşturmak için gün sayıyor. 
 



“Akşamcı” şarkısının klip yönetmenliğini Mehmet Ali Ergin üstlenirken, klipte “Çok Güzel Hareketler 2” ekini oyuncularından Metin Pıhlıs rol aldı. “Tehna” şarkısının  klip çekimini ise Cenan Çelik gerçekleştirdi. “Tenha” klibi 18 Aralık’ta yayında olacak.


 

Yorumlar (0)