Ed Sheeran düğmeye bastı: Ölümünden sonra yayımlanacak

Geçen yıl aldığı kötü haberlerden dolayı melankolik bir ruh haline bürünen İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, hayatı boyunca yapacağı bazı şarkıların ölümünden sonra yayımlanacağını söyledi. Bunun kendi "mükemmel albümü" olacağını kaydeden 32 yaşındaki şarkıcı, "Vasiyetimde belirttim, ben yaşarken bu şarkıları duyamayacaksınız." dedi.

KÜLTÜR-SANAT 23.03.2023, 10:16 Hakan Öksüz
Ed Sheeran düğmeye bastı: Ölümünden sonra yayımlanacak

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan 32 yaşındaki İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, ölümünün ardından yayımlanacak albümün hazırlıklarına başladığını belirtti. Ed Sheeran'ın hiç duyulmamış şarkılarının ölümünden sonra yayımlatarak hayranlarına veda edeceği kaydedildi.

"Mükemmel" albümü, ölümünün ardından yayınlanacak

Bunun "kendi mükemmel albümü" olacağını belirten Ed Sheeran, "Hayatımın kalanı boyunca bu albümü yavaş yavaş hazırlayacağım. Demlenecek ve mükemmelliğe erişecek. Vasiyetime bunu yazdım. Kesinlikle ölümümün ardından yayımlanacak." ifadelerini kullandı.

Ed Sheeran hayranları, ünlü şarkıcının 5 Mayıs'ta piyasaya çıkacak yeni albümünü beklemeye koyuldu. İngiliz müzisyen, mayısta çıkacak albümünden sonra en az 5 albüm daha çıkarmayı planlıyor. 

2022'de kötü haberler aldı

Son zamanlarda yaşadığı kayıplar ve aldığı haberler, Ed Sheeran'ı melankolik bir duygu haline soktu. Arkadaşları olan müzik girişimcisi Jamal Edwards ile kriketçi Shane Warne'in 2022'de yaşamını yitirmesi ve hamile eşi Cherry Seaborn'a tümör teşhisi konulması, ünlü şarkıcının hayatını allak bullak etti.

"Yaşama isteğimi kaybetmem bencilceydi"

2022'de aldığı kötü haberlerin ardından "yaşama isteğini kaybettiği" bir dönemin olduğunu kaydeden Ed Sheeran, "Daha sonra bunun üstüne çok düşündüm ve utandım. Çok bencilce geldi bana. Yaşadığım acı nedeniyle hayattan soyutlanmak istemem bencilceydi. Çünkü ben bir babayım." dedi.

Yorumlar (0)