Dünya Tiyatrolar Günü, 23 dijital oyunla kutlanacak!

Pandemi nedeniyle neredeyse bir yıldır kapalı olan ve sosyal mesafeli olarak ya da dijital olarak izleyicilerle buluşan tiyatrolar, 27 Mart’ta unutulmuyor. Dünya Tiyatrolar Günü olarak kutlanan günde 23 oyun, dijital olarak izleyicilerle buluşacak.

KÜLTÜR-SANAT 25.03.2021, 12:57 26.03.2021, 09:24
Dünya Tiyatrolar Günü, 23 dijital oyunla kutlanacak!

Pandemi sürecinde yazın açık havada yapılan ve ya dijital olarak izleyicilerle buluşan tiyatrolar, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde unutulmadı. Birçok platformun dijital olarak oyunlar hazırladığı özel gün için, çevrim içi etkinlik platformu Sosyo'da 23 tane özel tiyatro izleyicilerle buluşacak. Aralarında çocuk oyunlarının da tiyatro oyunlar, 27-28 Mart'ta Sosyo app ve Sosyo web üzerinden bilet alınarak izlenebilecek.

Yetişkin ve çocuk oyunları izlemeye açılacak

27 Mart’ta izlenebilecek yetişkin oyunları arasında Ece Sarp ve Levent Tayman’ın rol aldığı "Agorafobia", Taha Aykın ve Tutku Aksu’nın oynadığı "Son Senfoni" ile Pelin Öztekin, Dost Elver, Kayra Şenocak ve Ferdi Akarnur’un rol aldığı "Seni Unutmak İstemedim ki" adlı oyunlar bulunuyor. Aynı gün yayınlanacak çocuk oyunları arasında "Şeker Pan'ın Maceraları", "Hayal Panayırı", "Masal Diyarından Günümüze", "Kaplumbağa ile Tavşan","Bir Kümes Müzikali","Bulutlar Ülkesi","Pinokyo","Fareli Köyün Kavalcısı" ve "Çizmeli Kedi" gibi oyunlar bulunuyor.

28 Mart tarihinde ise "Can Erik" ve “Anorma" adlı yetişkin oyunlar izlenmeye açılacak. İzlenebilecek çocuk oyunları arasında "Pamuk Prenses ve 7 Cüceler", "Küçük Pandalar", "Sebzeler Ülkesi","Yere Düşen Elma", Oduncu Kızı","Vızvız Arı Bazi",""Oyun Ormanı","Kül Kedisi Masalı" ve "Sirk Kedisi" gibi oyunlar bulunuyor.

Yorumlar (0)