Drake’e, Obama’dan biyografik filmde başrol onayı!

ABD’nin 44. ve ilk siyahi başkanı Barack Obama, yakın zaman çekilmesi söz konusu olan biyografik filmi için, ünlü rapçi Drake’e onay verdi. Hatırlanacağı üzere Drake 10 yıl önce verdiği bir röportajda, Obama’yı oynamak istediğini dile getirmişti.

KÜLTÜR-SANAT 01.12.2020, 13:01 01.12.2020, 18:00
Drake’e, Obama’dan biyografik filmde başrol onayı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin 44. eski başkanı olan ve ‘ilk’ siyahi başkan olarak tarihe geçen Barack Obama’nin biyografik filminin yapılması söz konusu…“360 with Speedy Morman” adındaki programa katılan Obama, bu filmin çekilmesinin henüz söz konusu olmadığını dile getirdi. Ancak eğer bu filmin çekilme ihtimali olursa, kendisini, ünlü rap şarkıcısı Drake’in oynayabileceğini sözlerine ekledi.


Barack Obama konu hakkında, Drake’in istediği her şeyi yapabilecek kabiliyette ve yetnekeli birisi olduğunu söyledi. Zamanı geldiğinde ve hazır olduğunnda Drake’in kendisini canlandırabileceğini söyleyen Obama, böylece Drake’e onay verdiğini söylemiş oldu.
 


 

Drake, Obama’yı oynamaya gönüllü olduğunu dile getirmişti


Hatırlanacaği gibi ünlü rapçi Drake, 2010 yılında verdiği bir röportajda, Obama’yı oynamak istediğini söylemişti. Drake röportajda; birinin ek kısa sürede Obama’nın hayatını anlatan bir film çekmesini umut ettiğini ve kendisinin oynayabileceğini dile getirmişti. Ayrıca Obama’yı televizyona gördüğünde kanal değiştirmediğini söyleyen Drake, dikkatini Obama’ya verdiğini ve ses tonunu da dinlediğini söylemişti. Drake daha önce 2001’de başlayan “Degrassi: The Next Generation” adlı dizide ‘Jimmy’ rolünü oynamış ve performansı oldukça beğenilmişti.


 


Daha önce Obama ve eşi Michelle’in tanışmasını konu alan “Southside With You” filmi de vizyona girmişti. 4 yıl önce yayınlanan filmde, Barack ve Michele’in ilk çıkmaya başladıkları ve öpüştükleri günler de konu alınıyordu.
Son olarak  Barack Obama; 'Promised Land (Vaadedilen Ülke)' adında, hayatından ve başkanlığından anılarını anılarını anlattığı biyografi kitabını yayınlamıştı. Kitap, Amerika ve Kanada’da ilk 24 saatte 10 milyonun üzerinde bir satış elde etmişti. 


 

Yorumlar (0)