Dolu Kadehi Ters Tut, “Yangın” adlı yeni teklisini dinleyiciye sundu!

Sevilen alternatif müzik grubu Dolu Kadehi Ters Tut, “DKTT” albümünün ikinci teklisi “Yangın” ı dinleyiciyle buluşturdu. Şarkıdan yeni klip de dinleyiciye sunuldu.

KÜLTÜR-SANAT 20.02.2021, 10:33 20.02.2021, 10:35
Dolu Kadehi Ters Tut, “Yangın” adlı yeni teklisini dinleyiciye sundu!

Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay’dan oluşan alternatif müzik grubu Dolu Kadehi Ters Tut, “DKTT” albümünde yer alan ve beğen toplayan ilk şarkılarının ardından , ikincisini de beğenilere sundu. Tekli albümde yer alan ilk şarkı çalışması “Islansın” ın hemen ardından, “Yangın” ‘ı müzik severlerin beğenisine sunan grubu Dolu Kadehi Ters Tut ekibi, müzikseverleri müziksiz bırakmadı!

İllüstrasyon tabanlı klip, Yasin Arıbuğa tarafından tasarlandı

“Yangın” şarkısının  Sözü,müziği ve aranjesi ise, Dolu Kadehi Ters Tut grubu üyeleri Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay’a ait. Şarkının tanıtımı için ayrıca fotğraf stüdyosuna giren ikili, yeşil ve krem rengi takımlarıyla oldukça dikkat çekti.

Ayrıca şarkı için klip de hazırlandı. İllüstrasyon tabanlı olarak hazırlanan klibinin tasarımı ise Yasin Arıbuğa tarafından gerçekleştirildi. Dolu Kadehi Ters Tut’un “Yangın” adlı şarkısı ve klibi, Hypers Music etiketiyle  tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yorumlar (0)