Dizilere ses veren kadın Burcu Güven’den: “Sensizliğin Zamanı Yok”

Fenomen diziler için yaptığı müziklerle; hikâyeleri eşsiz noktalara ulaştıran başarılı sanatçı Burcu Güven, yeni şarkısı “Sensizliğin Zamanı Yok” u, dinleyicilerle buluşturdu.

KÜLTÜR-SANAT 01.12.2020, 17:43 02.12.2020, 17:23
Dizilere ses veren kadın Burcu Güven’den: “Sensizliğin Zamanı Yok”

“Çocuklar Duymasın”, “Arka Sıradakiler” ve “Seksenler” gibi döneme damga vuran dizilere ve filmlere müzikleriyle duygu katan sevilen sanatçı Burcu Güven, yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. 


“Sensizliğin Zamanı Yok” şarkısı ile dinleyiciden tam not alan Güven’in bu şarkısının, sözü ve müziği de kendisine ait. Şarkıda ayrılıkla aşkın eş değer güçte olduğunu anlatan Güven, özel duyguların sevginin olmadığı zamanlarda bile büyük duygulara geldiğini dile getiriyor.
 


 

Aşk ve sevginin boyutsuzluğu, şarkıda dile geliyor


Aşk ve sevginin boyutsuz olduğunu söyleyen Güven, duyguların değerini korurken sufi bir felsefe ile bu duyguların anlatım gücünün olduğunu söylüyor. Şarkının düzenlemesi ise, dizi şarkılarında birlikte çalıştıkları ve ‘Seksenler’ in ‘Susmuş’ u olarak da bilinen Aydın Sarman tarafından gerçekleştirildi.


“Sensizliğin Zamanı Yok” klibini karantina zamanı İstanbul’un boş sokaklarında çeken Burcu Güven; kimi zaman İstanbul boğazında martlarla dans ediyor, kimi zamansa Beyoğlu’nun boş sokaklarında yalnız başına yürüyor…

Yorumlar (0)