Dexter'dan sonra Lost da mı ekranlara geri dönüyor?

Tartışmalı finalle son bulan Dexter'ın yıllar sonra geri dönüşünün ardından Lost için de benzer bir geri dönüş iddiası ortaya atıldı.

KÜLTÜR-SANAT 18.10.2020, 20:47 18.10.2020, 20:54
Dexter'dan sonra Lost da mı ekranlara geri dönüyor?

Showtime’ın en başarılı dizilerinden Dexter’da izleyenlerinin kanını donduran maceralar ele alınıyordu. Dizinin finali kimi izleyiciler ve eleştirmenler tarafından TV tarihinin en kötü sonlarından biri olarak değerlendiriliyor.

Dexter'ın geri dönüşü Lost izleyicilerini heyecanlandırdı

Independent Türkçe’nin haberine göre, J.J. Abrams, Jeffrey Lieber ve Damon Lindelof’un oluşturduğu Lost da Dexter’a benzer bir kaderi paylaşabilir.

Lost’un birbirine karmaşık bir şekilde bağlanan kafa karıştıran bölümleriyle tüm dünyadan izleyicilerle buluşmuştu. Eğer Lost’un çekimleri tekrar başlarsa hayranların akıllarında soru işareti bırakan bir çok dizi sahnesine de açıklamalar gelebilir.

Lost da geri dönecek mi?

Final yapmasının ardından akıllarda birçok soru işareti bırakan Lost’un da Dexter gibi yıllar sonra dönüş yapabileceği iddia ediliyor.

Lost’un yeniden başlayıp başlamayacağına ilişkin tartışmalar senelerdir devam etse de Lindelof eğer böyle bir şey olursa bunun yeni karakterlerin de diziye dahil edilmesiyle beraber yapılması gerektiğini kaydetmişti.

"Yeni karakterler eklenirse iyi bir fikir"

Dizinin yapım ekibindeki Carlton Cuse da öncesinde vermiş olduğu bir röportajda, yeni karakterleri dahil etmeyi sağlayacak iyi bir fikir olursa bunun iyi bir dönüş olabileceğini ifade etmişti.

Her iki dizi de izleyicilerin büyük bir kısmını tatmin etmeyen sonları sebebiyle uzun zamandır aynı kefede değerlendiriliyordu fakat Dexter yıllar sonraki geri dönüşüyle bunu tersine çevirme imkanına kavuşacak.

Benzer bir durum Lost için de geçerli olur mu? Bekleyip göreceğiz.

Yorumlar (0)