Dexter'ın yeni sezonuna dair detaylar paylaşıldı

Ekranlara geri döneceği duyurulan Dexter’ın yeni bölümlerine dair detaylar açıklandı.

KÜLTÜR-SANAT 19.11.2020, 21:42 20.11.2020, 15:43
Dexter'ın yeni sezonuna dair detaylar paylaşıldı

exter karakterini canlandıran oyuncu Michael C. Hall ve 8 sezonluk dizinin ilk 4 sezonunun yapımcısı Clyde Phillips’in projede yer aldığı bir süredir biliniyordu. Hatta Clyde Phillips, bir röportajında, serinin 7 yıl önce yayınlanan tartışmalı finalinin hoş karşılanmadığının farkında olduklarını ve Michael C. Hall’un da finalden tatmin olmadığını belirtmişti.

Bu paylaşımların ardından yeni sezonun, orijinal finalin 10 yıl sonrasında geçeceği öğrenildi. Dexter artık farklı bir isim kullanarak Miami’de yaşıyor olacak. 7 yıl önceki finalde kendisinin Oregon’a gittiğini görmüştük. Clyde Phillips bir kez daha yeni bir final yapabilmekten duyduğu sevinci dile getirdi.

Marcos Siega da ekibe katıldı

Dizinin yürütücü yapımcılığını, daha önce Clyde Phillips’in kaleme aldığı iki Dexter bölümünü çekmiş olan Marcos Siega üstlenecek. 10 bölümden oluşacağı açıklanan sezonunun, 6 bölümünü de Marcos Siega yönetecek. Geçmiş yıllarda 'True Blood', 'Blindspot' ve 'The Following' gibi ünlü dizilerin bazı bölümleri için kamera arkasına geçen Marcos Siega’nın, HBO Max’in 26 Kasım’da başlayacak olan 'The Flight Attendant dizisinin ilk sezonunun finalini yapacak iki bölümü çektiğini de belirtmekte fayda var.

Yorumlar (0)