Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba İzle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

2020 yapımı Japon anime dizisinin film versiyonu olan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filminin konusu, oyuncuları, IMDB puanı ve fragmanı için detayları burada paylaştık…

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2021, 17:42
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba İzle, Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

Japon animeleri, bir güruhun ilgiyle takip ettiği ve severek izlediği yapılardır. Onlardan bir tanesi olan Demon Slayer, bu kez 2020 yılında “Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” filmi olarak geldi. Karanlık fantezi ve bir dönemde geçen aksiyon filmi olan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba’nın yapımclığını Akifumi Fujio, Masanori Miyake ve Yūma Takahashi üstlendi.

Hikayesi Koyoharu Gotōge’nin “Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba” adlı kitabına dayanan filmin sinematografisi, Yuichi Terao tarafından yapıldı. Editlemesi Manabu Kamino'ya,  Animasyon tasarımı ise Akira Matsushima ait olan filmin Dünya Prömiyeri, 16 Ekim 2020'de Japonya'da yapıldı.

Film Japonya dışında Tayvan, Tayland, Hong-Kong ve Vietnam’da vizyona girdi.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba konusu

Haruo Sotozaki tarafından yönetilen Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmi, çok izlenen Japon anime dizisi Demon Slayer’ın ardından yapıldı.

Babasının ölümünden sonra ailesine göz kulak olmaya çalışan Tanjirou Kamado'nun ailesi, bir gece iblisler tarafından öldürülüyor. Geriye kalan tek aile üyesi olan kardeşi Nezuko Kamado ise, bir iblise dönüşmüştür. Fakat Nezuko, insancıl duygularını hala taşımaktadır. Filmin macerası, Tanjirou'nun kardeşini tekrardan insana dönüştürebilmek için iblis avcısı olmasıyla başlar.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba karakterler

Filmin baş karakteri Tanjiro Kamada, ailesinin diğer akrabalarının ölümüne neden olan bir saldırıdan sonra Muzan Kibutsuji tarafından öldürülmesinden sonra bir İblis haline gelen kız kardeşi Nezuko'nun insanlığını yeniden inşa etmek için bir arayış içinde olan bir genç olarak karşımıza çıkıyor.

Filmde ayrıca Nezuko Kamado, Inosuke Hashibira, Zenitsu Agatsuma, Kyōjurō Rengoku, Enmu, Akaza, Ruka Rengoku ve Shinjuro Rengoku gibi karakterler var.

IMDB’de Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

IMDB, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmine, 10 üzerinden 8,3 puan verdi.

Film, 374 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba izle

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Fragmanı

Yorumlar (0)