Demirkent Ödülleri, 20. yılında sanatseverlerle buluşuyor!

Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından bu yıl 20. si düzenlenen düzenlenen Demirkent Ödülleri, 11 Şubat 2021 Perşembe günü düzenlenecek olan İş Sanat’ta hibrit bir düzende gerçekleşecek.

KÜLTÜR-SANAT 09.01.2021, 13:56 09.01.2021, 13:59
Demirkent Ödülleri, 20. yılında sanatseverlerle buluşuyor!

Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen ve bu 20. yılı gerçekleşecek olan "Demirkent Ödülleri" töreni, sahiplerini buluyor! Ödüllerin üç ana başlığı ise “İetişim”, “Tarih” ve “Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı” dallarında. M. Nezih Demirkent’in vefatının anısına verilen ödüllerin töreni, Demirkent’in vefatının 20. yılında ve 11 Şubat 2021 tarihinde düzenlenecek. İş Sanat’ta yapılanak olan tören, pandemi nedeniyle hibrit bir modelle gerçekleştirilecek. Törene sınırlı sayıda katılımcı gelebilecek. 

İlerişim, Tarih ve Sosyal Farkındalık ödülleri verilecek

Ödüllere başvurular ise 20 Ocak 2021 Çarşamba gününe kadar, demirkentegitimvakfi.com/odulbasvuruformu internet sitesi üzerinden yapılabilecek. İletişim dalında; Yazılı Medya Ödülü, Görsel Medya (Dizi Ödülü, Güncel Program Ödülü, Belgesel Ödülü, Haber Programı Ödülü, Yarışma Programı Ödülü), İşitsel Medya Ödülü, Dijital Medya (Sosyal Medya Ödülü) ve İletişim Etiği Onur Ödülü verilecek.

Tarih ödülü ise, 2018-2021 yılları arasında bilimsel metodlara uygun olarak tamamlanmış yüksek lisans, doktora tezleri ya da araştırma eserleri için verilecek. Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı Ödülleri ise, görsel ve yazılı olarak iki dalda verilecek.

Demirkent imzalı ‘’Ekonomi Sözlüğü’’ 

Nezihe Demirkent anısına hazırlanan ve Dünya Eko AŞ bünyesinde kurumsal yayıncılık, içerik oluşturma ve tasarım hizmetleri veren Ajans D tarafından yayınlanan  ‘’Ekonomi Sözlüğü’’ kitabı da törende tanıtılacak. 

454 sayfadan oluşan sözlük; dijital ekonomiden küresel piyasalara, dikkatle belirlenmiş birçok kavramı bir araya getirirken, içeriğinde 1959 ekonomik terimi bulunduruyor.
 

Yorumlar (0)