Cuma İş Çıkışı konserleri başlıyor… Tarihler belli oldu

İş Sanat tarafından, Cuma İş Çıkışı isimli açık hava konserlerinin bu yılda 13 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu.

KÜLTÜR-SANAT 12.05.2022, 15:32 13.05.2022, 09:24
Cuma İş Çıkışı konserleri başlıyor… Tarihler belli oldu

İş Sanat tarafından İş Kuleleri Kibele Heykeli Önünde gerçekleştirilen Cuma İş Çıkışı isimli açık hava konserleri bu yılda 13 Mayıs tarihinde Hey! Douglas isimli Anadolu rock müzik grubu ile başlangıcını yapacak. 20 Mayıs tarihinde ise rap müziğin ünlü isimlerinden olan Ceza daha sonrasında ise 27 Mayıs’ta müzisyen Can Temiz sahneye çıkacak.

arşiv

Sezonu Göksel kapatacak

Mayıs ayını bu şekilde kapatacak olan konserler haziran ayına gelindiğinde ise öncelikle Ceylan Ertem, Sezen Aksu Tribute ve son olarakta Melike Şahin ile sürdürülecek. Ücretsiz bir şekilde yapılacak olan konserler sezonu ise 1 Temmuz’da Göksel ile kapatacak.

Cuma İş Çıkışı konserleri, ilk olarak 3 Haziran tarihinde Ankara Söğütözü’ndeki İş Bankası’nın Operasyon ve Teknoloji Merkezi (ATOM binası) içerisinde yer alan açık otoparkında müzik grubu olan Yeni Türkü ile başlayacak. 17 Haziran tarihinde ise İzmir Kültürpark’ta yapılacak olan rock müzik grubu Hey! Douglas konserleriyle de İstanbul haricinde yer alan hayranlarıyla buluşturmayı planlıyor.

Geçtiğimiz sene Mirkelam, Evrencan ve Sattas gibi beğenilen şarkıcıları misafir ederek ücretsiz şekilde yapılan Cuma İş Çıkışı konserleri bu yılda saat 18.00’de gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)