Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'ndan, Fransız piyanist Saint-Saens anısına konser
Ünlü Fransız piyanist, orkestra şefi ve besteci Camille Saint-Saens, vefatının 100. yıl dönümünde anılıyor.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), Fransız piyanist, orkestra şefi ve besteci Camille Saint-Saens'ın ölümünün 100. yıl dönümü vesilesiyle konser verdi.
İtalyan Antonio Pirolli yönetti
Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu'nda, Ünlü Fransız piyanist, orkestra şefi ve besteci Camille Saint-Saens’ın ölümünün 100. yıl dönümü için bir konser düzenlendi. İtalyan orkestra şefi Antonio Pirolli'nin yönettiği konserde, piyanist Emre Yavuz da solist olarak yer aldı. Konserde Saint-Saens'in 2 numaralı piyano konçertosu seslendirildi.
Avustralyalı besteci F. Schubert'in 8 numaralı "Bitmemiş" isimli senfonisi ise konserin ikinci yarısında dinleyicilerin beğenisine sunuldu.
Konserden görüntüler...