Cillian Murphy'li Oppenheimer'dan ilk fragman geldi

Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın yeni projesi "Oppenheimer", heyecanla beklenen bir gerilim filmi olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımın merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

KÜLTÜR-SANAT 08.05.2023, 14:13
Cillian Murphy'li Oppenheimer'dan ilk fragman geldi

Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı ve J. Robert Oppenheimer'ın hayat hikayesini anlatan film “Oppenheimer”, heyecanla bekleniyor. Filmde yıldız oyuncu kadrosuyla birlikte atom bombasının icadının arkasındaki isim olan Oppenheimer'ın yaşam öyküsü anlatılacak. Filmin beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosu tanınmış isimlerden oluşuyor

Kadrosunda bulunan ünlü isimlerle birçok kişi tarafından merakla beklenen Oppenheimer filminden beklenen haber geldi. İlk fragman filmin meraklılarıyla bir araya geldi. Christopher Nolan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, oyuncu kadrosunda içerisinde tanınmış isimlerle adından söz ettiren yapım, fragmanıyla kendisine hayran bıraktırdı. Filmin 21 Temmuz günü vizyona girmesi bekleniyor.

Oppenheimer filmi konusu

Ünlü yönetmen ve yazar Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer, ilk nükleer bombanın mucidi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatıyor. Nolan'ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği film, Oppenheimer'ın "dünyayı kurtarmak için aynı zamanda yok etme riskini almak zorunda kalan" hayatını anlatıyor. Film, Richard Rhodes'un American Prometheus adlı biyografisine dayanıyor.

Yorumlar (0)