Çığlık serisinin 5. filminden müjdeli haber!

Çığlık serisinin 5. filmini bekleyenler için gelişmeler belli oldu! Filmin yaratıcısı ve idari yapımcısı Kevin Williamson’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla filmin, Ocak 2022’de vizyona gireceği açıklandı!

KÜLTÜR-SANAT 19.11.2020, 17:47 20.11.2020, 15:44
Çığlık serisinin 5. filminden müjdeli haber!

Sinema dünyasının ilgiyle takip ettiği korku filmlerinden “Scream” yani “Çığlık” filminden beklenen haber geldi. Filmin idari yapımcısı Amerikalı senarist, yönetmen ve yapımcı Kevin Williamson, heyecanlandıran bir gelişmeyi sosyal medya hesaplarından paylaştı!

Çekimlerin tamamlandığından söz eden Williamson, filmin Ocak 2022’de vizyona gireceğini açıkladı!

Filmde Friends’in Monica’sı ‘Courteney Cox’ da rol almaya devam ediyor!

Filmin adının değişmediğini de böylece paylaşımdan öğrenilmiş oldu. Wes Craven’in filmi hayata geçirdiğinde izleyici üzerinde bur derece kalıcı bir etki bırakacağını hayal bile edemediğini söyleyen Kevin Williamson, filmin yenilenmiş bir yapım ekibiyle çekildiğini de açıkladı.


Filmin eski yıldızları ‘Friends’ in Monica’sı “Courteney Cox”, Neve Campbell ve David Arquette’in de rol aldığı 5. Filmde ayrıca; Jack Quaid, Jenna Ortega, Mason Gooding, Sonia Ammar, Mikey Madison, Dylan Minette ve Melissa Barrera gibi isimler de kadroda yer alıyor. 1996’da vizyına giren serinin ilk filmi “Çığlık”, gişede 173 milyon hasılata ulaşmıştı.
 

Yorumlar (0)