Chris Evans ve Scarlett Johansson, “Ghosted” filminde buluşuyor 

Avemgers serisinde de birlikte rol alan Scarlett Johansson ve Chris Evans, “Ghosted” isimli filmde tekrar buluşmaya hazırlanıyor.  

KÜLTÜR-SANAT 31.08.2021, 11:02
Chris Evans ve Scarlett Johansson, “Ghosted” filminde buluşuyor 

Marvel Evreni’nde canlandırdıkları süper kahraman rolleriyle tanınan Scarlett Johansson (Black Widow) ve Chris Evans (Captain America), bu kez farklı yapımdan çıkacak bir filme hazırlanıyor. 3 Avengers filminde, Captain Amerika: Winter Soldier’da ve Captain America: Civil War’da birlikte rola lan çift, şimdi de 6. filmleri için kamera karşısına geçiyor. 

Daha önce Marvel stüdyolarında çıkan filmlere karşın bu kez Apple Studios’dan çıkacak proje ile ekranlarda bir araya gelecek olan Scarlett Johansson ve Chris Evans’ın yeni filminin ismi ise “Ghosted”.  



Yönetmen koltuğunda oldukça ünlü bir isim var 

Ünlü aktör ve yönetmen olan, Bohemian Rhapsody’nin de yönetmen koltuğunda oturan Dexter Fletcher, Ghosted’ın da yönetmenliğini üstlenecek. Romantik aksiyon türünde olacak film için görüşmeler devam ederken filmin senaryosunun ise Zombieland ve Deadpool’un yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick’in elinden çıkacağı öğrenildi. 

Film ile ilgili diğer bilgiler ise henüz bilinmiyor. 



Yorumlar (0)