Chris Evans’tan ‘Captain America’ müjdesi mi geliyor?

Captain America ve Yenilmezler serisi de dahil toplamda 5 filmde ‘Captain America’ olarak karşımıza çıkan başarılı oyuncu Chris Evans, Marvel ile yeni bir film için yeniden karakter canlandırmaya, oldukça yakın gibi görünüyor.

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2021, 16:24 18.01.2021, 09:00
Chris Evans’tan ‘Captain America’ müjdesi mi geliyor?

Marvel Sinematik Evreni’nin unutulmaz kahramanı ‘Captain America’, Deadline’da yer alan habere göre geri dönüyor! İddialara göre Marvel ile anlaşmak üzere masaya oturan Evans, yeni bir film için anlaşmaya yakın gibi görünüyor. Fakat bu filmin bir “Captain America” solosu olarak değil, Robert Downey Jr.'ın ‘Spider-Man: Homecoming’ ve ya ‘Captain America: Civil War’ filmlerinde yardımcı olarak oynaması gibi bir şey planlanıyor.

Marvel’ın Evans’la ikinci bir film için daha teklif sunduğu kulislerde konuşulsa da, henüz resmiyet kazanan bir durum yok. Ancak Evans’ın ‘Steve Rogers’ yani ‘Captain America’ olarak bir iki filmde daha yer alacağı iddiaları büyük ihtimal doğru olacak gibi görünüyor.

Chris Evans’tan olay ‘tweet’

Hatırlanacağı üzere Evans;. İlk olarak 2011 yapımı “İlk Yenilmezler: Kaptan Amerika” filminde karakteri canlandırmıştı. 2012 yapımı “Yenilmezler”, 2014 yapımı “Kaptan Amerika: Kış Askeri”, “2015 yapımı “Yenilmezler: Ultron Çağı” ve son olarak 2016 yapımı “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” filmleri de peşi sıra gelmişti.

Konu hakkında Chris Evans’tan şaşırtıcı bir ‘tweet’ geldi. Yazdığı yorum, konunun yalanlandığını düşündürse de, Evans’ın son rol aldığı film olan “Knives Out” ta birlikte rol aldıkları Jamie Lee Curtis de Evans’a annesini canlandırmak istediğini belirten bir soru sordu.

‘Captain America’ karakterinin ayrıca  bir Disney+ dizisinde görünebileceği düşünülüyor. Yeni diziler arasında Hawkeye, Loki, She Hulk, Moon Knight, Ms. Marvel gibi yapımlar bulunuyor.

Yorumlar (0)