Çevrimiçi ‘Liselerarası Müzik Yarışması’na başvurular başladı!

23.kez 2021’de düzenlenecek olan Liselerarası Müzik Yarışması’na başvurular başladı. Yarışma bu yıla özel ‘çevrimiçi’ gerçekleştirilecek.

KÜLTÜR-SANAT 19.11.2020, 14:15 19.11.2020, 15:05
Çevrimiçi ‘Liselerarası Müzik Yarışması’na başvurular başladı!

Serhat Hacıpaşalıoğlu direktörlüğünde İpana sponsorluğunda ve End Productions tarafından düzenlenen ‘Liselerarası Müzik Yarışması’ heyecanı yeniden başlıyor! Her yıl farklı şehirlerde ön elemeleri gerçekleştirilen ve birçok liseli müzisyeni bünyesine katan yarışma, bu yıl Koronavirüs salgını nedeniyle farklı olarak ‘çevrimiçi’ düzende gerçekleştirilecek!


Daha önce de “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne değer görülen organizasyona başvurular, 16 Kasım’da başladı. Başvuru için son tarih ise 22 Ocak 2021 olarak belirlendi.


Liseli müzisyen gençlerin birbirinden farklı kategorilerde girip büyük ödül kazanabilecekleri yarışma, jüri değerlendirmesi ve internette gerçekleşecek halk oylaması sonucunda belirlenecek. Başvuru detayları ise “BANABAK” adındaki mobil uygulamasında yer alıyor.

Yarışmacılar grup ya da bireysel olarak katılabiliyor


25 Ocak’ta başlayacak jüri değerlendirmesi ve internet oylaması, 26 Şubat’ta sona erecek. Finale kalan liseli müzisyenler, 1 Mart 2021’de ilan edilecek. Yarışmacılar, grup olarak ya da bireysel olarak da yarışmaya katılabiliyor. İcra dalında birincilik kazanan müzisyenin okuluna ise sponsor İpana tarafından tam donanımlı bir müzik stüdyosu kurulacak. 
 

Yorumlar (0)