Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' müjdesi: Yayın tarihi belli oldu

Dijital yayın platformu Netflix, Cem Yılmaz’ın uzun bir süredir gündemde olan Erşan Kuneri isimli dizisi için tarih verdi. Platform, dizinin 13 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

KÜLTÜR-SANAT 16.04.2022, 10:53 17.04.2022, 09:36
Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' müjdesi: Yayın tarihi belli oldu

G.O.R.A. ile Arif V 216 isimli filmlerde seyirci ile buluşan Erşan Kuneri karakteri, artık dizi oluyor. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi belli oldu.

13 Mayıs’ta başlıyor

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yapan Netflix, Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihini açıkladı. Yapılan paylaşımda, "Medar-ı iftiharımız Kuneri Film bizimle. Erşan Kuneri 13 Mayıs'ta yalnızca Netflix'te oynuyor" sözlerine yer verildi.

'G.O.R.A.' ile 'Arif V 216'da izleyicinin karşısına çıkarak fenomen bir karaktere dönüşen Erşan Kuneri’nin, 1970'li yılların sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını ele alacak ve dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. 

Cem Yılmaz’ın en iyi yapımlarından biri olarak sayılan GORA filminde tanıştığımız karakterlerden Erşan Kuneri için özel bir şekilde hazırlanan dizi, uzun süredir çekim çalışmaları sürüyordu.

Dizide birçok ünlü isim var

Erotik film yapımcısı Kuneri’nin, 1970’li yılların sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını ekranlara taşıyacak olan dizinin başrolünde Erşan Kuneri rolüyle Cem Yılmaz yer alıyor. 

Aynı zamanda dizide Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Can Yılmaz, Baran Akbulut, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü oyuncularda yer buluyor. Dizinin çekimleri 14 Eylül’de tamamlanmıştı.

Yorumlar (0)