Can Aydoğmuş’tan “Mevlana’nın Kedisi” romanı yayınlandı!

Yazar Can Aydoğmuş, kişisel gelişim kitaplarının ardından ilk romanı “Mevlana’nın Kedisi” ni okuyucularıyla buluşturuyor!

KÜLTÜR-SANAT 30.11.2020, 10:23
Can Aydoğmuş’tan “Mevlana’nın Kedisi” romanı yayınlandı!

“Düşle İnan Yaşa” ve “Ruh Eşin Nerede” gibi kişisel gelişim kitaplarının yazarı Can Aydoğmuş, bu kez ilk romanıyla okuyucularının karşısında! Aydoğmuş’un ilk romanı olma özelliğini taşıyan “Mevlana’nın Kedisi”, tüm kitapevlerinde yer alıyor! “Mevlana’nın Kedisi”; İranlı bir ailenin üç kuşak temsilcilerinin birbirleriyle olan anne-kız ilişkilerini konu alırken, bunu farklı zamanlardaki gerçeklikleri de bir araya getirerek anlatıyor.
 


 

Central Park’tan Konya’ya uzanan bir hikaye


Amerika’dan Konya’ya uzanan büyüleyici hikâyede, bahsi geçen İranlı ailenin son üyesi Mary’nin hikayesi konu alınıyor. Central Park’a başlayan hikaye, Konya’ya Mevlana’nın yaşamını devam ettirmiş olduğu mekana doğru gidiyor. 
Tarihi zenginlikler içeren roman, aynı zamanda dünyaya günümüzden sekiz yüz sene önce yaşamış bir kedinin gözünden bakmamızı sağlıyor. Can Aydoğmuş, “Mevlana’nın Kedisi” romanı hakkında ilk edebi değil, kendi tanımıyla herkesin okuyabileceği ilk edebi eseri olduğunu belirtiyor.

Yorumlar (0)