Bugs Bunny'nin müzikal filmi geliyor!

Looney Tunes adlı çizgi dizinin sevimli kahramanı Bugs Bunny, bu kez müzikal bir filmle seyirci karşısına çıkacak. Filmde Bugs Bunny'nin emeklilik kararı almasının ardından gerçekleşecek olaylar anlatılacak. İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 18.06.2022, 01:51 Hakan Öksüz
Bugs Bunny'nin müzikal filmi geliyor!

Bir zamanların ünlü Looney Tunes çizgi dizisinin baş karakteri olan Bugs Bunny, geleneksel olarak Fransa'da gerçekleştirilen Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde gösterilecek. Müzikal tarzda yapılan Bugs Bunny filminin isminin "Bye Bye Bunny" olacağı kaydedildi.

En popüler animasyon festivallerinden biri olan Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde gösterilecek müzikal filmin, Cartoon Network ile HBO Max'ta da yer alacağı aktarıldı.

Filmin konusu 

Peki filmin konusu ne olacak? Bugs Bunny, yıllar boyunca Braodway'deki Looney Tunes müzikalinde sahneye çıkmıştır. Şöhretten bıkan sevimli tavşan, emeklilik kararı alır. Bugs Bunny'nin müzikaldeki yerini kimin alacağı merak konusu olur. En büyük adaylardan biri de ördek Daffy Duck'tır.

Daffy Duck'ın, hayaline ulaşmak üzereyken saplantılı bir hayran tarafından kaçırılması işleri değiştirir. Arkadaşını kurtarmak için maceradan maceraya atılan Bugs Bunny, aynı zamanda emekliliğini de sağlama almaya çalışmaktadır.

Filmin yazar ve yönetmen ekibinde hangi isimler var?

Edinilen bilgilere göre filmde orijinal şarkılar ile birlikte Warner Bros. film müzikleri de çalacak. "The Late Show with Stephen Colbert" adlı şovun yazarlarından olan Ariel Dumas, filmin senaryosu ile şarkı sözlerini kaleme alacak.

Heyecanla beklenen filmin müzik direktörü Grammy ödüllü Tom Kitt olacak. Brandon Jeffords ile filmin yönetmenliğini yapacak.

Yorumlar (0)