Buğra Gülsoy'dan 'Kıyamet'in özel baskısında okuyuculara sürpriz 'final'!

Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy, iki romanı “Birinci Kıyamet” ve “İkinci Kıyamet” i özel baskıda bir araya getirdi. Özel baskıda romanın finali ise, Buğra Gülsoy’un sesinden dinlenebilecek.

KÜLTÜR-SANAT 01.02.2021, 13:45 01.02.2021, 13:52
Buğra Gülsoy'dan 'Kıyamet'in özel baskısında okuyuculara sürpriz 'final'!

Şu sıralar “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinde ‘Melikşah’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Buğra Gülsoy, bir ayndan da yazdığı romanlarla okuyucunu selamlıyor. İlk romanı “Birinci Kıyamet” ile ses getiren Gülsoy, daha sonra ikinci romanı “İkinci Kıyamet” ile okuyucularının karşısına çıkmıştı.

Gülsoy, iki romanını “Kıyamet” adı altında birleştirdi

Oyunculuk kinliğinin yanında tiyatro yazarı, senarist ve yönetmen olarak da görev yapan Gülsoy, romanları “Birinci Kıyamet” ve “İkinci Kıyamet” i birleştirip, özel bir baskıda bir araya getirerek “Kıyamet” adıyla yayınladı. “Kıyamet” sınırlı sayıda basılırken, tüm kitaplar imzalı bir şekilde satışa sunuldu. Gülsoy, ayrıca özel romanı alanlar için bir sürpriz de yaptı.


Romanın finalini, Buğra Gülsoy’un sesinden dinleme zevki

Türkiye’de ilk kez yapılan uygulamayla beraber, kitapta yer alan QR kod ile romanı sonu, Buğra Gülsoy’un sesinden dinlenmeye başlandı. Okuyucular için romanın finalini seslendiren Gülsoy, okuyucuna da büyük bir sürpriz yapmış oldu. Kitap, Mekteb-i Sultani’nin, yani bugünkü adıyla Galatasaray Lisesi’nin öğrencilerinden biri olan, ilk Türk boksör Sabri Mahir’in yaşam öyküsünü anlatıyor.

İstanbul’dan Nazi Almanyası’na uzanan hikayede Sabri Mahir’in hikayesinde kitap, 1900’lü yılların ilk çeyreğini içine alırken savaşın tanıklığında geçen insan hikâyelerini de okuyucuya anlatıyor. Bu hayat boyunca şehirler, ülkeler, kıtalar ve insanlar değişirken, ‘kıyamet’ ise hiç değişmiyor.Özel baskıya, İnkılâp Kitabevi etiketiyle tüm kitapevleri raflarında ve dijital raflarda da ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)