Bu kez Türkçe: “George Best: Hayatımın En Kötü Yirmi Dakikası” raflarda!

Usta biyografi yazarı Duncan Hamilton’un hazırladığı ve dünya futbolunun efsane isimlerinden George Best’i anlatan “George Best: Hayatımın En Kötü Yirmi Dakikası” kitabı, bu kez Türkçe dilinde okuyucuyla buluştu!

KÜLTÜR-SANAT 27.01.2021, 11:16 28.01.2021, 09:08
Bu kez Türkçe: “George Best: Hayatımın En Kötü Yirmi Dakikası” raflarda!

Dünya futbolunun efsane isimlerinden, Manchester United’ın unutulmaz golcüsü ve “Manchester 7 Numara” efsanesinin Cantona, Beckham ve Ronaldo’yla devam eden listesinin bir numarası olan George Best’in hayatı, Usta biyografi yazarı Duncan Hamilton’ın satırlarında yeniden hayat bulunuyor
Hamilton’un uzun bir araştırma süreci sonucunda ortaya çıkardığı “George Best: Hayatımın En Kötü Yirmi Dakikası” adlı biyografi kitabı, ilk kez ‘Türkçe’ dilinde basıldı. İnkılap Kitapevi’nden çıkan kitap, kitabevi rafları ve dijital olarak internette de bulunabiliyor.

George Best’in bilinmeyen yönlerine bakış atılıyor

İngiltere’nin prestijli spor ödüllerinden biri olan ve üç kez “William Hill Spor Kitabı” ödüllü İngiliz gazeteci ve spor yazarı Duncan Hamilton’ın kaleminden çıkan“George Best: Hayatımın En Kötü Yirmi Dakikası”, George Best’i bilinmeyen yönleriyle anlatıyor. daha önce futbol dünyasında görülmemiş giyim tarzıyla, marjinal hayatıyla ve tabii ki yakışıklılığıyla Beatles’ın beşinci üyesi olarak da anılan Best’e başka bir yönden bakıyor.

“Maradona Good, Pele Better, George Best” yani “Maradona iyi, Pele daha iyi, George en iyisi” sloganıyla da anılan Best, futbol tarihinde oldukça iyi bir yer edindi. Okuyucusunu futbolun henüz bir endüstriye dönüşmediği dönemlere götüren kitap, efsanenin hayatına yakından bir bakış atıyor.

Yorumlar (0)