Bu hafta 6 film gösterime giriyor!

Bu hafta biri yerli olmak üzere 6 film gösterime girecek. Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı "Suikast Treni", aksiyon tutkunlarını sinemaya çekecek. Öte yandan üç korku ve iki animasyon filmi de seyirciyle buluşacak. İşte bu hafta vizyona girecek filmler...

KÜLTÜR-SANAT 04.08.2022, 15:12 Hakan Öksüz
Bu hafta 6 film gösterime giriyor!

Sinema tutkunları, bu hafta gösterime girecek 6 film ile seyir zevkine doyacak. Haftanın en dikkat çekici filmlerinden biri, ünlü oyuncu Brad Pitt'in rol aldığı "Suikast Treni" olacak. Oscar ödüllü aktörün başrolünde yer alacağı filmin yönetmenlik koltuğunda David Leitch oturdu. Filmde Brian Tyree Henry, Joey King ve Aaron Taylor Johnson gibi oyuncuların da yer aldığı kaydedildi.

Suikast Treni filminin konusu ne?

Aksiyon ve gerilim meraklılarını sinema salonlarına çekecek film, Japonya'nın başkenti Tokyo'da geçiyor. Film, bir trende bulunan suikastçıların birbirlerini öldürmeye çalışmasını konu alıyor. Barışçıl yöntemler kullanan "Uğur Böceği" lakaplı bir suikastçı son görevine çıkıyor. Eski hayatını geride bırakmak isteyen suikastçı, bu arzusunu gerçekleştirebilmek için trendeki diğer suikastçıları alt etmek zorundadır.

Bu hafta 3 yeni korku filmi var!

Korku severler için bu hafta 3 film vizyona girecek. Tal Lazar'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu The Unborn (Doğmamış) filmi, bir fabrikada çalışan iki güvenlik görevlisinin yaşadığı korkunç olayları konu ediniyor. Filmde Chris Bellant, Manni L. Perez, Brian David Tracy ve Dameka Hayes gibi oyuncular yer alıyor.

Kızıl Kitap

Başrolünde Valeria San Martin'in yer aldığı "Kızıl Kitap" adlı film, oyun oynamak için toplanan ancak beklemedikleri olaylarla karşılaşan üç arkadaşın başından geçenleri konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini Ariel Luque, Chris Beyrooty ve Dean Law üstlendi. Bruno Giacobbe ile Agustin Olcese'nin kameralar karşısına geçtiği film, korku tutkunlarını koltuklarından zıplatmaya aday gibi görünüyor.

Türk yapımı Afarid

Bu hafta vizyona girecek korku filmlerinden biri ise Umut Kumral Devecioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Türk yapımı "Afarid" olacak. Klasik Türk yapımı cin temalı filmlerden biri olan Afarid'in oyuncu kadrosunda Serbay Çelikbaş, Bermal Karaer ve Hilal Yazıcı gibi isimler yer alıyor.

Haftanın animasyon filmleri

Haftanın dikkat çeken animasyon filmlerinden biri, Susumu Yamaguchi'nin yönettiği "Doraemon: Nobita’nın Küçük Yıldız Savaşları 2021" olacak. Elif Koç ve Ümit Belen gibi oyuncuların seslendirmesini üstlendiği film, bir roketten çıkan Papi isimli küçük uzaylıyı konu ediniyor. Pirika adlı gezegendeki isyandan kaçan Papi, Dünya'ya sığınır. Gezegenin başkanı olan Papi'yi yakalamak isteyen isyancılar, Dünya'ya gelir ve kıyasıya bir mücadele başlar.

"Çiykinley"

Yönetmenliğini Jack Moller ve Toby Genkel'in üstlendiği "Çiykinley" filmi ise yeni bir ev arayışına çıkan Çiykinley ailesinin başından geçenleri konu alıyor. Aile, kötü bir koku yayan büyük çöp yığınıyla mücadele eden Kokuşuk Köyü'ne varıyor ve macera başlıyor.

Yorumlar (0)