BluTv’den hafta sonu ücretsiz erişim müjdesi!

Bünyesinde birçok film, dizi ve belgeseli barındıran ilk yerli dijital platform BluTv, hafta sonu gerçekleştirilecek sokağa çıkma yasakları kapsamında ücretsiz olacak.

KÜLTÜR-SANAT 02.12.2020, 10:46 02.12.2020, 17:19
BluTv’den hafta sonu ücretsiz erişim müjdesi!

Türkiye’nin ilk yerli dijital platformu olan BluTv’nin meraklılarına müjde! Bu hafta sonuna özel BluTv, tüm herkese ücretsiz olacak! BluTv’nin orijinal projeleri, yerli-yabancı diziler ve filmler; evde geçireceğimiz günlerde tüm takipçiler için açık bırakılacak.
 


 

‘Bu hafta sonu her yer kapalı olacak ve evde olacağız, Ama BluTv açık olacak!’ sloganıyla müjdeyi duyuran platform, pandemi koşulları kapsamında alınan yeni tedbirler doğrultusunda evde kalacak olan halk için bu girişimi başlattı. Uzun zaman sonra uygulanacak olan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının, BluTv yöneticileri tarafından herkes için daha eğlenceli geçmesini sağlamak amaçlandı

BluTv sitesinden kod alınıp içerikler izlenebilecek


İçerikler, 4 Aralık Cuma günü saat 21.00 itibariyle açılacak, 6 Aralık Pazar akşamı saat 23.59’da ise bu uygulama sona erecek. BluTv içeriklerini ücretsiz izlemek isteyen kullanıcılar,  BluTV internet sitesinden e-posta adreslerini kullanarak bir kod alacaklar. Belli olan saatler aralığında bu kod aracılığıyla, BluTV içerikleri ücretsiz izlenebilecek. 
 


Her ay bambaşka yeni bir içeriği izleyicisine sunan BluTv’nin; ‘7 Yüz’, ‘Alef’, ‘Çıplak’, ‘Aynen Aynen’, ‘Yarım Kalan Aşklar’, ‘Saygı’, ‘Bartu Ben’, ‘Behzat Ç’ ve ‘Bozkır’ gibi orijinal dizileri, dünya festivallerinden ödüllü filmler de takip edilebilecek.
 

Yorumlar (0)