Black Panther filminden ilhamla “Wakanda” dizisi için hazırlıklar sürüyor!

Geçtiğimiz yıl ani bir şekilde hayatını kaybeden başarılı oyuncu Chadwick Boseman’ın başrolünde yer aldığı “Black Panther” filminden ilhamla yeni bir dizi geliyor. “Wakanda” adındaki dizi ile beraber, filmin devamı için de hazırlıklar sürüyor.

KÜLTÜR-SANAT 02.02.2021, 12:44
Black Panther filminden ilhamla “Wakanda” dizisi için hazırlıklar sürüyor!

Dünyada da ilgi gören ve 2019 yılında da 6 dalda Oscar’a aday olan “Black Panther1 filminden alınan ilhamla “Wakanda” dizisinin yapılmasına karar verildi. En İyi Film Müziği, Yapım Tasarımı ve Kostüm Tasarımı dallarında Oscar ödülü kazanan Black Panther filminin yönetmeni ve senaristi Ryan Coogler'ın hazırlayacağı dizi, Disney Plus dijital platformunda yayınlanacak. Platformda ayrıca Ms. Marvel Moon Knight, Loki, Hawkeye, Ironheart, Falcon and Winter Soldier ve She-Hulk gibi diziler de merakla bekleniyor.

Black Panther filminin ikincisi için hazırlıklar sürüyor

Resmi onayı henüz beklenen dizinin yanı sıra, Black Panther filminin ikincisi için de hazırlıklar kaldığı yerden devam ediyor. Filmin hazırlıkları, T’Challa karakterini canlandıran başarılı oyuncu Chadwick Boseman’ın kolon kanseri nedeniyle 43 yaşında hayatını kaybetmesiyle beraber belirsizleşmişti. Ertelenme kararı alınan film, Boseman’ın yerine bir oyuncu olmadan yeni bir hikaye ile devam edecek.

Filmde, Wakanda Kralı olan babasının ölümünün ardından tahta geçen T’Challa’nın, teknolojik bir şekilde gelişmiş olan Afrika’daki yuvasına dönüşü ve tahtını ele geçirmeye çalışan eski düşman ile de amansız mücadelesi konu alınıyordu. Film, ayrıca gişede 1.35 milyar dolarlık bir hasılat yakalamıştı.

Yorumlar (0)