Birlikte Öleceğiz filminin afişi yayınlandı!

“Orada” ve “Gözümün Nûru” filmlerini beraber yazıp yöneten başarılı yönetmenler Hakkı Kurtuluş ve Melik Saraçoğlu’ndan yeni film müjdesi! Uzun zamandır beklenen yeni filmleri “Birlikte Öleceğiz” den yeni bir afiş paylaşıldı!

KÜLTÜR-SANAT 14.11.2020, 17:46 14.11.2020, 17:52
Birlikte Öleceğiz filminin afişi yayınlandı!

Birlikte imza attıkları iki film olan “Orada” ve “Gözümün Nûru” ile birçok festivalden ödüllerle dönen başarılı yönetmenler Hakkı Kurtuluş ve Melik Saraçoğlu, yeni filmleriyle yakında sinemaseverlerin karşısına çıkacaklar. Başlıca rollerinde; “Aile Arasında” filmindeki rolüyle sevilen başarılı oyuncu Su Kutlu, ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım, sevilen oyuncu Nazlı Bulum ve Yeşilçam’ın usta oyuncusu ve geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Süleyman Turan yer aldığı “Birlikte Öleceğiz” filminin afişi yayınlandı!
 



2017 yılında düzenlenen Malatya Film Festivali kapsamında gerçekleşen Malatya Film Platformu’nda “TRT Ön Alım Yapım Destek Ödülü” alan Birlikte Öleceğiz filminde ayrıca diğer rollerde Tülay Günal, Deniz Gürzumar, Aytaç Uşun, Baran Şükrü Babacan, Aras Cem Güler, Pınar Gök, Cengiz Bozkurt ve Ayşenil Şamlıoğlu’yu da izleyeceğiz.


Filmin başrol oyuncusu Su Kutlu, daha önce filmle ilgili yaptığı açıklamada: “Hayatımda ilk defa Kalbim atıyor!” ifadesi kullanmış ve yönetmenlerle karakterin duyguları ve cümleleri üzerne sıkı bir konuşma yaptıklarını da dile getirmişti.

Yorumlar (0)