Birden fazla sunucu: 93. Oscar Ödülleri’nde yeni detaylar!

Doksan üçüncü kez bu yıl düzenlenecek olan Oscar Ödülleri hakkında yeni detaylar belli oluyor. Çok az bir süre kalan törende, iki yıldır tek bir sunucunun olmadığı ve birkaç sunucunun olduğu gelenek, bu yıl da devam edecek.

KÜLTÜR-SANAT 24.03.2021, 09:56 25.03.2021, 09:19
Birden fazla sunucu: 93. Oscar Ödülleri’nde yeni detaylar!

Bir ay kala heyecanın daha da arttığı 93. Oscar Ödülleri’nden yeni detaylar gelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda aday olan tüm filmlerin ve yıldız isimlerin açıklandığı törende geri sayım sürerken, şimdi de sunucu durumu belirginleşti. İki yıldır sunucusuz devam eden ve birçok sunucuyla beraber ödüllerin açıklandığı Oscar, bu yıl da tek bir sunucu ile yapılmayacak. Birden fazla sunucu tarafından, adaylar ve ödül kazananlar açıklanacak.

Oscar, iki yıldır sabit bir sunucu olmadan yapılıyor

Sunucusuz Oscar geleneği, son 2 yıldır sürmekte. Daha önceki yıllarda Ellen ve Neil Patrick Harris gibi isimlerin sow yaptığı törenlerde, 2 yıl önce oyuncu Kevin Hart’ın sunucu olacağı açıklanmıştı. Ancak Hart’ın homofobik söylemleri ayyuka çıkınca, bu kararda vazgeçilmişti. Tüm salgın koşullarının alınacağı bir düzende fiziki olarak gerçekleşecek tören, 25 Nisan’da Los Angeles’ta düzenlenecek.

Bu yıl adaylıklara ise, daha çok dijital platform projeleri damga vurmuştu. Bunun nedeni ise, salgından kaynaklı sinemaların kapalı ve filmlerin vizyona girememesi olmuştu. Oscar ödülü kazanacak olan isimler, büyük bir merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)